News Archives – Wasunda

  • 36 menit yang lalu
  • (0) Comment

upati Garut Rudy Gunawan. (ANTARA/HO-Diskominfo Garut) Wasunda, Warta – Dina kagiatan Anugerah Desa Wisata Indonesia (ADWI) 2021 nu diayakeun ku…

  • 60 menit yang lalu
  • (0) Comment

Foto: (FOTO ANTARA/HO- Humas BBKSDA Riau) Wasunda, Warta – Anyaran ieu aya iber ti tim médis Balai Besar Konservasi Sumber…

  • 3 jam yang lalu
  • (0) Comment

Foto: (ANTARA)(AFP/TOLGA AKMEN) Wasunda, Olahraga – UEFA salaku badan sépak bola Eropa mérékeun sanksi pertandingan kalayan teu ditongton sarta denda…

  • 4 jam yang lalu
  • (0) Comment

Foto: (ANTARA/HO-NXL Wolfpack) Wasunda, Olahraga – NXL Wolfpack salaku tim é-sport Indonesia nu bakal adu tanding dina skéma gim Apex…

  • 4 jam yang lalu
  • (0) Comment

Foto: (ANTARA/HO-Pemkab Bogor) Wasunda, Olahraga – Sabada Jawa Barat ngapertahankeun jadi jawara bertahan di PON, atlét kontingén ti Kabupatén Bogor suksés…

  • 6 jam yang lalu
  • (0) Comment

Foto: (ANTARA/HO-Kejati Jawa Barat) Wasunda, Warta – Kejaksaan Tinggi (Kejati) Jawa Barat geus néwak mantan dosén nu jadi buronan salila…

  • 7 jam yang lalu
  • (0) Comment

Foto: (ANTARA/HO-BMKG) Wasunda, Warta – Di tanggal 19 Oktober 2021, Badan Meteorologi, Klimatologi, jeung Geofisika (BMKG) mireng hujan gedé nu…

  • 7 jam yang lalu
  • (0) Comment

Foto: (ANTARA/Pradita Kurniawan Syah) Wasunda, Warta – Anyaran ieu Kepolisian Resor Metropolitan Bekasi geus néwak tilu palaku bégal motor nu…

  • 9 jam yang lalu
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Humas Kabupaten Bandung Wasunda, Warta – Salaku bentuk dukungan program pamaréntah sakaligus nindak lanjut program Nawa Cita…

  • 10 jam yang lalu
  • (0) Comment

Ilustrasi: Rupiah Jeung dolar AS (ANTARA FOTO) Wasunda, Warta – Nilai Tukar (Kurs) rupiah nu ditransaksikeun antarbank di Jakarta dina…