News Archives – Laman 3 dari 708 – Wasunda

Menteri Pariwisata jeung Ekonomi Kreatif (Menparekraf) Sandiaga Uno babarengan Daniel Mananta ngaresmikeun Creative Rest(art) Hotel atawa Cartel Hotel anu lokasi… Menteri Pariwisata dan Ekonomi Kreatif (Menparekraf) Sandiaga Uno. (ANTARA/Bagus Ahmad Rizaldi) Wasunda – Menteri Pariwisata jeung Ekonomi Kréatif Sandiaga Uno…  (ANTARA/HO-Humas Pemkot Bandung) Wasunda – Wali Kota Bandung Odéd M Danial nyebutkeun tingkat vaksinasi COVID-19 di ibukota Jawa Barat éta… Menteri Pariwisata dan Ekonomi Kreatif Sandiaga Uno didampingi Wali Kota Bogor Bima Arya meninjau pameran Apresiasi Kreasi Indonesia (AKI) 2021… ANTARA NEWS Wasunda, Warta – Duta Besar Prancis geus diparéntahkeun indit ti Bélarus jeung anjeunna ogé geus ninggalkleun nagara éta,… ANTARA/Abd Kadir Wasunda, Warta – Dua urang lalaki disalametkeun ku nalayan sabada kaombang-ambing di sakitar laut lepas salila 29 poé.… (ANTARA/Foto: Diskominfo Depok) Wasunda, Warta – Wali kota Dépok Mohammad Idris ngedalkeun teu aya deui kasus anyar jeung tilar dunya… Sumber Foto tiinfokabbandungbarat Wasunda, Warta – Kacilakaan nu kajadian di Tol Cipularang KM 91 arah Jakarta dina poé Sabtu (16/10/2021)… (ANTARA/Reuters/as) Wasunda, Warta – Pamaréntah Inggris bakal ngiberkeun rencana keur ngadaan pembangunan pembangkit listri anyar tanaga nuklir saacan pamilihan 2024… ANTARA NEWS Wasunda, Warta – Kameunangan tunggal kadua Indonésia Jonatan Christie pikeun Li Shi Feng 21-14, 18-21, 21-14 di Ceres…