News Archives – Laman 26 dari 27 – Wasunda

Foto: Youtube.com (11/7/2020, 9.24 WIB) Jawa Barat- Masa Pengenalan Lingkungan Sekolah (MPLS) atawa biasa disebut ospek di taun ajaran ayeuna… Sumber : www.republika.co.id Warga Kabupaten Tasikmalaya, Kecamatan Kadipaten, Desa Dirgahayu, kampung Cilongkéang di geunjleungkeun ku rebuan nyiruan anu nyeureud dua… Foto: situs resmi Humas Bandung/ Syahda Musthafa Hasil évaluasi jeung Gugus Tugas Percepatan Pengendalian Covid-19 (GTPP) provinsi Jawa Barat aya… Foto: Situs Resmi Persib Bandung/ M. Jatnika Zalnando gaduh kahoyong kanggó tukeuran jersey sareng kapten Persib, Supardi. Saleresna mah pas… Sumber foto: news.detik.com Wargi Bekasi geunjelung sabab jam tilu janari tadi aya mobil nyungseb ka walungan Kalimalang, Jatibening, Bekasi Barat.… Foto: Situs Resmi Kemenpora/ Putra Staff Khusus Presiden Angkie Yudistia optimis yén gelaran Piala Dunia U-20 nu tuan rumahna nyaéta… Foto: Twitter resmi Diskominfo Kab. Purwakarta Dinten ieu, Kemis 9 Juli 2020 Orang Tanpa Gejala (OTG) nambih di angka 28… Sumber : Grid Fame-Grid.ID (9/7/2020, 14.16 WIB) Saprak aya pandemi covid- 19 sadaya sektor hiburan kalebet bioskop ditutup ku pamarentah… Foto: Situs Resmi Persib Bandung/ Amandeep Rohimah Pamaén Persib Puja Abdillah, dugi ka ayeuna masih ngaringkuk di Rumah Sakit (RS)… Foto: Siaran Pers Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan Nomor: 166/Sipres/A6/VI/2020 Kementrian Pendidikan dan Kebudayaan (Kemendikbud) bareng Kementerian Pariwisata dan Ekonomi Kreatif/…