News Archives – Laman 12 dari 27 – Wasunda

Para pamaén Tim Nasional Indonésia nu kagabung di tim Senior ogé U-19 tos ngawitan kempel sareng siap-siap kanggo ngalakonan pamusatan… Tingkat pasién nu cageur ti Covid-19 sacara nasional ngalaman paningkatan per dintenna. Data Kementerian Keséhatan di kaping 23 Juli 2020… sumber foto: tribunjabar.id Universitas Padjadjaran (Unpad) masihan persetujuan penyesuaian biaya Uang Kuliah tunggal (UKT) kanggé 1.241 mahasiswa. Hal ieu mangrupikeun… foto : antaranews Bogor- Pupuhu Dinas Kasehatan Kota Bogor Sri Nowo Retno nguningakeun yèn rumah tangga tiasa janten kluster anyar sumberna… sumber foto: tribunjabar.id Warga Jawa Barat wajib apal, ènjing atanapi Senen 27 Juli 2020 kabijakan denda kanggé warga nu teu… sumber foto: pikiran-rakyat.com Komite Nasional Pemuda Indonesia (KNPI) Jawa Barat sareng Pengprov Federasi Arung Jeram Indonesia (FAJI)Jawa Barat bakal ngarealisasikeun… sumber foto : Jabar.tribunnews.com Kajadiaan naas nu biasa dagang sato kurban di Banten ceurik histeris lantaran 9 Munding na kapanggih… Liverpool ngangkat Trofi Juara Liga Inggris sanggeus nganti 30 taun lilana (foto/ twitter Liverpool) Liverpool resmi ngangkat trofi juara Liga… sumber foto : pikiran-rakyat.com Nasib Peraturan Daerah (Perda) Pondok Pasantren Jawa Barat nu ayeuna nuju di godog ku DPRD Jabar… sumber foto: id.wikihow.com “Kahirupan teu saukur nafas, simkuring nu sakieu ayana, teu tiasa walakaya, iwal ti usaha, ngabarengan du’a ka…