Mayit Orok di Parungpoteng Tasikmalaya Digugusur Anjing Nepi ka 200 Meter – Wasunda

Foto: kutaikartanegara.com

Kabupaten Tasikmalaya – Warga Desa Cibungur, Kacamatan Parungponteng, Kabupaten Tasikmalaya manggih orok lalaki nu diperkirakeun saacan kapangih kantos digugusur heula ku anjing dugi ka 200 meter.

Dumasar Tribunjabar.id, hal èta diuninga tina lokasi pamakaman orok nu mendakan anjing nuju ngagugusur sareng ngegèlan èta mayit orok.

“Untungna kaburu kapendak ku warga sareng warga ogè langsung siget ngalaporkeun ka Polesek satempat,” Sanggem Kapolres Tasikmalaya, AKP Siswo De Cuellar Tarigan di Mapolres  ka tribunjabar.id, Rebo (15/7/2020)

Patugas nu nepi ka lokasi di Leweung Desa Cibungur langsung ngalakukeun identifikasi . 

“Di lokasi aya patilasan makam nu di korowotan ku anjing, saatos kitu mayit di gègèl sareng digugusur dugi ka 200 meter,” Sanggem Kasatreskim.

Kusabab mayit dimakamkeuna teu jero di perkirakeun kacium sareng makam dugi ka di korowotan ku anjing teras digègèl sareng digugusur.

Patugas langsung nyandak mayit orok lalaki èta ka RSU dr Soekardjo Kota Tasikmalaya supados tiasa di autopsi. Kemis, (16/7/2020).

Editor : Muhamad Hasanudin