Youtube Ngalaman Paningketan Jumlah Panongton Lobana 30 Persén di 2021

YouTube ngabewarakeun baris nyangking 100 juta penonton di Indonesia.

Wasunda – Dina Brandcast Delivered anu mangrupa acara marketing tahunan ti Youtube, baris ngaéwarakeun yén dumasarkeun kana jajak kamandang ti ComScore VMX, Youtube parantos ngalaman paningketan panongton saloba 30 persén.

“Taun ayeuna Youtube parantos ngajangkau leuwih ti 100 juta masarakat di Indonésia anu yuswana 18 taun kaluhur. Ieu jadi hiji paningketan dimana sataun katukang arurang ngahontal sakitar 90 juta,” ceuk Yolanda Sastra salaku Ads Marketing Google.

Yolanda ngajelaskeun yén aya sabbaraha kategori video anu ngalaman paningketan jumlah panongton. Video kasebut diantawisna mangrupa video drama, keuangan jeung parawatan kulit anus acara manyaluruh naék leuwih tinu dua kali lipat.

“arurang ogé nempo yén loba trén watch time anu bertumbuh. Salah sahijna nyaéta skincare videos. Skincare videos ieu watch timena bertumbuh leuwih ti 2 kali dibandingkeun taun saacanna, kaasup man skincare,” tambah Yolanda.

Salian éta video kadaharan ogé ngalaman kanékan sagedé 40 persén. Sedengkeun video game RPG naék 70 persén.

Youtube ogé ngadugikeun yén pihakna parantos nyangking pencapaian anyar kanggé apra kréator. Ayeuna aya 1.000 channel di Indonésia anu jumlah subscribena leuwih ti sajuta. 25 Kréator Indonésia ogé diiberkeun parantos meunangkeun Diamond Play Button kumargi berhasil nyangking leuwih ti 10 juta subscribers.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *