Vivo Y21e Resmi Medal di India

Vivo Y21e (ANTARA/HO-Gizmochina)

Wasunda – Ponsél pintar Vivo Y21e resmi dimedalkeun di India, hadir ku sajumlah spésifikasi unggulan, kaasup Chipset Qualcomm Snapdrago 68p SoC sarta Kaméra ganda.

Dikutip ti Gizmochina, Senén (17/01), Vivo Y21e baris nampilkeun layar LCD 6,51 inici maké résolusi HD+ (1600 × 720 piksel), refresh rate 60Hz jeung mode perlindungan panon.

Dina séktor kaméra, ponsél ieu dilengkepan ku sistem kaméra ganda dina bagéan tukang anu lénsa utamana 13 MP dina aperture f/2.2 sarta sénsor makro 2MP dina aperture f/2.4.

Ieu mangrupa modul kaméra vértikal maké lampu LED di handap sénsor. Dina bagéan hareup, aya kaméra sélfie 8MP maké aparature f/1.8. Ponsél ieu miboga sababaraha mode kaméra ciga mode kecantikan wajah, mode potrét, sarta ngarojong HDR.

Perangkat ieu ditanagaan ku SoC Qualcomm Snapdragon 68p 6nm anu dipasangkeun maké RAM 3 GB sarta penyimpanan internal 64 GB.

Ponsél ieu hadir ku rojongan RAM virtual 0,5 GB sarta ngemas batré anu kapasitasna 5.000 mAh anu dirojong téknologi pangeusian gancang 18W.

Perangkat dual-SIM ngarojong konéktivitas 54G sarta miboga port USB Type-C jeung rojongan Bluetooth vérsi 5.0. Sedengkeunikeun Keamanan, ponsél ieu miboga pamindaian sidik jari anu malik ka sisi sarta rojongan pengenalan wajah.

Vivo Y21e dibanderol ku harga 12.99p Ripee (Rp2,5 juta) pikeun hiji-hijina varian RAM 3 GB sarta penyimpanan internal 64 GB.

Ponsél pintar ieu kasadia dina pilihan warna Midnight Blue jeung Diamond Glow sarta bisa dibeuli tina situs resmi Vivo Y21e ogé bakal kasadia keur pebelian tina toko ritel resmi lianna di India.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *