Tilu Cara Menerkeun Kursor Laptop Anu Henteu Jalan

Ilustrasi kursor (Tangkap layar youtube @aggit tinggal saputra)

Wasunda – Cara menerkeun Kursor laptop anu henteu jalan dibutuhkeun pisan ku loba jalma. Aya sababaraha cara anu bisa dilakukeun pikeun ngeureunkeun masalah ieu.

Kursor laptop anu henteu jalan tangtuna bisa ngahambat pagawéan para panggunana. Namung, masalah ieu osok kajadian. Aya sababaha anu bisa nyebabkeun kursor laptop henteu jalan.

Dilansir ti lobana, sumber dihandap ieu aya sababraha cara menerkeun kursor latop anu henteu jalan.

Kahiji, Mouse Eksternal anu digunakeun – Kanggé anjeun anu biasa ngagunakeun mouse tambahan kanggé ngajalankeun kursor, bisa jadi aya masalah dina mousena.

Cobian kanggé ngagerakeun kursor ngaliwatan touchpad, tuluy cek éta kursor jalan atawa henteu. Upami masalah emang aya dina mouse eksternal, geura ganti ku perangkat anu masih berfungsi.

Kadua, Perhatoskeun Tombol fungsi – Kadang, masalah kursor henteu jalan dinu Windows 10 bisa kajadian kusabab anjeun sacara henteu sadar neken tombol fungsi jeung nganonaktifkeun touchpad.

Katilu, Hardware and Devices Troubleshooter –  Cara ieu bisa ngabantu anjeun pikeun ngadétéksi masalah anu kajadian di laptop, sahingga nyebabkeun kursor laptop henteu jalan.

  1. Klik menu ‘Start: jeung teken tombol ‘Windows’
  2. Ketik ‘Troubleshooting’ jeung klik tombol ‘Troubleshoting’.
  3. Milih tab ‘Hardware and Sound’, tuluy klik ‘Hardware and Device,. Salanjengna, klik ‘Next’.
  4. Tuluy, iluan patunjuk anu aya di layer pikeun menerkeun kursor anu henteu bisa jalan.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *