Pandi Sareng BPP AKU Ngabantosan Promosi UMKM Ngaliwatan Program Wirakarya Local Hero Féstival 2021

Program Wirakarya Local Hero Festival 2021 yang digelar PANDI bersama BPP AKU. ANTARA/PANDI.

Wasunda – Pangalola Nama Domain Internét Indonésia (PANDI) sareng Badan Pengurus Pusat Andalan Kelompok Usaha Peningkatan Pendapatan Keluarga Akséptor (BPP AKU) ngagelar program Wirakarya Local Hero Féstival 2021 anu ngabantosan promosi usaha mikro kecil menengah (UMKM) supados tiasa bertahan di tengah sasalad.

Program BPP AKU sareng PANDI ngalibatkeun generasi ngora milénial pikeun ngapromosikeun produk-produk UMKM tur janten hiji acara kolaborasi sareng UMKM di Indonésia anu diselenggarakeun sacara nasional.

Wirakarya Local Hero Féstival 2021 mangrupikeun ajang pasanggiri kanggo para generasi ngora pikeun masarkeun produk UMKM ngaliwatan dua katégori, nyaéta live selling competition sareng vidio advertisment competition anu pendaftaranna dibuka dugi kaping 17 Agustus 2021 sareng panangtosan pinunjul kaping 28 Oktober 2021 anu bertepatan sareng Hari Sumpah Pemuda.

Ngaliwatan pasanggiri ieu generasi ngora bakal masihan ulasan ngaliwatan sosial média kana produk UMKM sareng ngajak masarakat ngarah mésér. Janten, tiasa ningketkeun panjualan UMKM. Pikeun pamilon terbaik di séwang-séwang daérah bakal janten wawakil pikeun ngiring grand final di acara puncak Wirakarya Local Hero Féstival 2021.

WiraKarya dinobatkeun sabagé pameran virtual UMKM mimiti di Indonésia dina kaping 24 Juli 2020 tur sacara konsistén berkarya pikeun kamajuan sareng pertumbuhan usaha mikro, kecil sareng menengah Indonésia.

Nanggapan hal éta, Wakil Pupuhu Widang Pengembangan, Risét Terapan, Inovasi, sareng Téknik PANDI sakaligus Pupuhu Panitia Program Wirakarya Local Heroes Féstival 2021, Isnawan, miharep program anu dikawitan ti Juli taun kamari ieu tiasa kénging réspon anu positif ti masarakat luas.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *