Mikawanoh Fico Fachréza, Artis inisial FF anu ditéwak Pulisi Pakait Dugaan Panyalahgunaan Narkoba

Fico Fachreza (hai.grid.id)

Wasunda – Saanggeus Ardjito Pramono, ayeuna ngaran komika Fico Fachriza jadi sorotan kusabab ditéwak pulisi pakait dugaan panyalahgunaan jeung kapamilikan narkoba, Jumaah (14/01/2022).

Tuluy saha sih Fico Fachriza téh?

Lahir di Jakarta 24 Méi 1994, Fico ngaku pernah eureun kuliah tahun 2012 demj ngudag karier salaku komika.

Fico dipikanyaho ngawalan karier ngalawakna ngaliwatan Stand Up Comédy Indonésia tahun 2013 tur berhasil jadi jawara dua.

Lima taun kahareupna, manéhna baris meunang béasiswa pinuh ti Universitas Mercu Buana keur jurusan Fakultas Ilmu Komunikasi 2017.

Tapi Fico baris ngeureunkeun deui jalan akademikna kusabab ngarasa henteu cocok jeung jadwal gawéna.

Salaku komika, Fico dipikawanoh kusabab gaya pembukaanna lucu sarta kontras jeung panampilanna.

Nalika ngjcap “Assalammualaikum” maké sora anu leutik, tapi awak badag,, éta hiji hal anu bisa ngajieun para panongton pikaseurieun.

Kaputusan Fiko turun di dunja Stand Up Comédy kusabab keur éta manéhna hayang ngahasilkeun duit, nalika kolotna anggeus papisah.

Lain ngan turun sabagé komika, lulusan SMA Negeri Dépok ieu kacutat ngabéntangan sajumlah judul film jeung wéb séries.

Sababaraha judul film kawéntar anuernah dibéntangan ku manéhna nyaéta Comic 8: Casino Kings Part 1 jeung 2, Ngenest, Warkop DKI Reborn: Jangkrik Boss!, Koala Kumal, Nikah Yuk!.

Samentara pikeun wéb séries, Fico pernah ngabéntangan Cék Toko Sebelah The Séries jeung Mimpiku Jadi Nyata.

Saacanna manéhna ogé sempet terbuka pakaitangalamanna anu kalibat jeung narkoba.

Tapi Fico ogé teges ngabantah yén dirina kalibat narkoba kusabab nyandang status budak broken home, tapi kusabab miboga duit sarta salah pergaulan.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *