Haé Sung Taé Ngagabung jeung Kang Ha Neul Ngabéntangan “Insider”

Heo Sung Tae (ANTARA/Instagram @heosungtae)

Wasunda – Aktor Heo Sung Te anu populér kusabab peranna dina sérial Nétflix “Squid Game” dikonfirmasi bakal ngabéntangan drama JTBC anj dijudulan “Insider” babarengan Kang Ha Neul, ceuk pihak agénsi, anu dikutip ti Soompi dina Jumaah (14/01).

“Insider” mangrupa drama aksi anu ngareuwaskeun pakait budaj magang di pangadilan anu hirupna henteu taratur dina sakejap nalika nyamar pikeun nyilidikan jaksa anu korupsi. Nalika di bérok , anjeunna mulai ngarencanakeun balas dendam dumasar pangkhianatan anu dikarandapan ku manéhna.

Heo Sung Taé bakal jadi keoala jaksa Yoon Byung Wook. Manéhna mangrupa saurang penyendiri namung kuat pisan sarta manéhna mial bakal ngeureunkeun léngkah pikeun meunangkeun kauntunganna sorangan.

Saacanna, Kang Ha Neul anggeus ngakonfirmasi bakal berperan sabagé budak magang anu ngaranna Kim Yo Han, samentara Lee Yoo Young nerperan jadi pangusaha Oh Soo Yeo anu ngabanTu Kim Yoo Han pikeun ngalancarkeun aksina.

Disutradaraan ku Min Yeon Hong, drama “Insider” dijadwalkeun bakal tayang munggaran dina tahun ayeuna.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *