Gopay Ayeuna Bisa Digunakan di Tokopédia

Ilustrasi pembayaran Gopay di aplikasi Gojek (Gojek.com)

Wasunda – Layanan keuangan digital GoPay ayeuna bisa digunakeun jadi salah sahiji pilihan pembayaran kanggé pangguna marketplace Tokopédia. Ngalengkepan GoPayLater anu parantos kasadia saacanna di aplikasi Tokopédia.

Chief Marketing Officer GoPay, Fibriyani Elastria nyebutkeun yén ku ayana Gopay jadi pilihan pembayaran di Tokopédia mangrupa perluasan mangpaat kanggé GoPay anu anggeus diandalkeun ku jutaan masarakat Indonésia kanggé transaksi sapopoé kaasp balanja online.

VP of Corpoorate Communications Tokopédia, Nuraini Razak, nyebutkeun kehadiran GoPay bakal méré niléy tambah ka jutaan pangguna Tokopédia.

Layanan ieu dimedarkeun sacara mangtahap ka sakabéh pangguna GoPay saprak bulan Oktober.

Pelanggan bisa langsung transaksi saangeus ngahubungkeun akun GoPay aranjeuna di aplikasi Tokopédia.

Pangguna bisa mayar ku cara milih GoPay dina pilihan pembayaran di Tokopédia saanggeus mastikeun jumlah tagihan balanja, alamat, sarta  métode pangiriman sacara bener.

Salanjengna, palanggan bisa ngaréngsékeun transaksi ku cara méré konfirmasi PIN GoPay.

Pelanggan bisa nganikmatan informasi sababrraha keuntungan lamun ngagunakeun GoPay dina program Waktu Indonésia Belanja (WIB).

Pangguna bisa nigali informasi leuwih pakait promo GoPay di Tokopédia ngaliwatan laman media social resmi GoPay jeung Tokopédia.

Salian ti integrase pembayaran instan ku GoPay jeung ahir bulan ku GoPayLater, kolaborasi GoTo bakal beuki nguntungkeun konsumén ku layanan pangiriman anu leuwih murah sarta lobana rupa-rupa keuntungan promo jeung program loyalitas kanggé konsumén setia Gojek jeung Tokopédia.

Dipikaterang sapanjang taun 2020, Grup GoTo miboga leuwih ti 1,8 miliar transaksi anu niléy total transaksi (GTV) leuwih ti 22 miliar dolar AS.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *