Google Meuli Gedong Perkantoran di London

Google apps. (REUTERS/DADO RUVIC

Wasunda – Google anyaran ieu baris ngaluarkeun dana saloba 1 miliar dolar Amérika Serikat pikeun meuli gedong perkantoran di London, Inggris Raya.

“Kami beruntung bisa operasi di Inggris Raya hampir salila 20 tahun sarta pembelian Central Saint Giles nempokeun komitmen berkelanjutan kami keur pertumbuhan negri ieu,” ceuk CFO Alphanét, perusahan induk Google, Ruth Porat, anu dikutip ti Reauters.

Google ayeuna nyéwa gedong kasebut. Sacara total maranéhna ngagawékeun 6.400 jalma di Inggris Raya.

Google boga rencana ngarancang ulang gedong kasebut supaya ngarojong pola kerja hibrida, atawa campuran gawè ti jarak jauh jeung di kantor langsung.

Gedong Céntral Saint Giles saacanna dipiboga kongsi Légal and General Invéstment Managemént anu keir diwangun di sabundeuren aréa King’s Cross, London.

Menteri Keuangan Inggris Raya, Rishi Sunak, nyebutkeun Invéstasi Google méré niléy tambah ka nagara kasebut sabagé hub téknologi dunia.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *