Google Baris Medalkeun Pembaruan Pixel 6 jeung 6 Pro

ANTARA via Reuters/Levine-Roberts/Sipa USA via Reut/Richard B. Levine)

Wasunda – Google anggeus mulai medalkeun pembaruan panganyar keur dua perangkat pintarna, Pixel 6 jeung 6 Pro saanggeus panundaan dina bulan Désémber katukang, Endgadget ngalaporkeun, dikutip dina poé Senén, (17/01).

Ciga anu diimeut, parusahaan nunda medalkeun ITA saanggeus aya laporan perangkat lunak anu ngabalukarkeun panggilan kapeugatkeun.

Masalahna aya waé sahingga Google mawa léngkah anu hampir acan pernah kajadian saacanna, pikeun ngahapus gambar pabrik pakait keur pambaharuan éta tina situs wéb pangenbanganna.

Dina bulan Désémber, parusahaan nyebutkeun pembaruan perangkat lunak bakal aya dina sakitar ahir Januari. Saminggu katukang, parusahaan ngagancangkeun pembaharuanna dina 14 Januari.

“Pembaruan bakal kasadia keur sakabéh perangkat salila minggu kahareupna, tapi waktu anu pas bisa variasi lumantung dina operator sarta nagara anjeun,” ceuk parusahaan éta.

Tepi itu, sababaraha operator nyebutkeun bakal mulai ngaluarkeun perangkat lunak mulai awal minggu hareup. Misalna, operator Kanada Fido ngacutat di situs webna yén maranéhna nargétkeun 17 Januari pikeun mulai medalna.

Ayeuna pembaharuan kasadia, sarta ngacakup sakabéh perbaikan znu direncanakeun Google pikeun dirilis dina bulan Désémber.

Pengguna ogé bakal nimu perbaikan keur masalah anu ngabalukarkeun Pixel 6 jeung 6 Pro megatkeun konéksi ka jaringan WiFi dina situasi tertentu. Salian éta, pembaharuan ngatasi bug anu ngabalukarkeun ponsél ngabéakkeun natré leuwih gancang tina ekspéktasi.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *