Crown Téxtile, Tempat Néang Rupa-rupa Kaén

Raffi Ahmad dan sejumlah selebritas berfoto saat berbelanja di Crown Textile and Tailor di kawasan Mayestik, Jakarta Selatan. ANTARA/HO

Wasunda – Ku ngusung konsép one stop shopping, Crown Téxtile and Tailor hadir di kawasan Mayéstik, Jakarta Selatan tur nyadiakeun sababaraha rupa kaén tina anu terjangkau nepi anu langki.

Ku desain interior yang élegan, pengunjung bisa mapayan lima lantai di toko ieu. Kaén-kaén kasusun rapih tur dipisahkeun unggal lantai saluyu jeung jinisna sahingga ngagampilkeun pengunjung milih kaén bahan anu saluyu.

Di lantai hiji, Crown Téxtile and Tailor nyadiakeun sababaraha rupa kaén ku bahan print. Sedengkeun di lantai dua aya sababaraha bahan ti jinis wol sarta batik kanggé pameget. Di lantai tilu, pengunjung bakal manggihan koléksi tulle ku model terkini

Di lantai 4, para pengunjung bisa leluasa milih sababaraha jinis brukat, samentara di lantai pangluhurna, lantai lima aya sababaraha rupa kaén polos ti sababaraha jinis material.

Lain sakur anu babari dimeunangkeun, Crown ogé nyadiakeun sababaraha jinis kaén songkét Palémbang jeung batik tulis asli ti pengrajin di Pekalongan jeung Solo.

Miboga konsép one stop shopping, Crown Téxtile nyadiakeun coffee shop jeung smoking aréa di lantai dua. Aya ogé massage chair atawa korsi pijet haratis kanggé pengunjung anu hoyong dipijet. Dilengkepan ogé ku mushala jeung aréa parkir anu lega.

Crown Téxtile and Tailor matuh kana prosedur kaséhatan anu berlaku. Ungga staf geus ngajalankeun vaksinasi COVID-19 jeung sacara rutin swab antigén sarta wajib maké masker.

Salami grand opening ti 14 nepi 17 Januari 2022 di Crown Téxtile hadir sajumlah sélébritas sapertos Raffi Ahmad, Ivan Gunawan, Okan Kornelius, Déwi Perssik, Diah Permata Sari, jrrd.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *