Chintya Gabriella Medalkeun Single Panganyarna “Hanya Dalam Mimpi”

Chintya Gabriella medalkeun single panganyarna “Hanya Dalam Mimpi” (ANTARA/HO)

Wasunda – Chintya Gabriella medalkeun single panganyarna anu dijudulan “Hanya Dalam Mimpi” anu nuansana pop-orkéstra.

“Hanya Dalam Mimpi” baris nyaritakeun fase move-on éta henteu gampang. Kusabab saanggeus putus, katineung éta keep coming back ciga ngimpi. Ternyata katineung jeung kapeurihna asup leuwih jero, saking jerona tepi hésé ngapohokeun manéhna,” ceuk Chintya nalika diskusi daring, Jumaah (14/01).

Saacanna, artis Warner Music Indonésia kasebut anggeus medalkeun tilu single pop-ballad nyaéta “Aku Sayang Aku”, “Percaya Aku”, sarta “Lelah Dilatih Rindu”, katilu tembang ti Chyntia ogé diproduseran ku Anji jeung meunang sambutan anu haneut ti panggemarna anu nyangking yotal puluhan juya views keur musik vidéo ti katilu lagu kasebut.

“Hanya Dalam Mimpi” mangrupa single kaopat Chintya anu dikemas béda ti tembang-tembang saacanna. Perbédaan single ieu aya dina pangguna aransemén orkéstra. Samentara keur katilu tembang Chintya saacanna idéntik kana tembang pop anu ngagunakeun gitar akustik.

Chintya nambahan yén tembang “Hanya Dalam Mimpi” masih pakait jeung single “Aku Sayang Aku” anu cumarita tentang wanoja anu milih pikeun ninggalkeun kekasihna kusabab mikacinta dirina sorangan. “Hanya Dalam Mimpi” cumarita pakait dilema saurang wanoja anu hésé pikeun ngapohokeun kanineung jeung kekasihna.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *