China Ngirim Loba Ponsél 5G Salila 2021

Ilustrasi 5G (ANTARA/HO/Pexels

Wasunda – Pangiriman ponsél 5G di China baris ngalonjak leuwiih ti 50 persén sapanjang 2021, salah sahijina kusabab hargana kajangkau.

China Academy of Information and Communication baris ngabéwarakeun kanaékan pangirimN ponsél 5G saloba 63,5 persén atawa 266 juta unit dina tahun 2021.

Ponsél 5G dina pangiriman doméstik ngahontal 75,9 persén ti sakabéh unit ponsél, jauh leuwih jangkung dibandingkeun rerata global 4p,7 persén.

Numutkeun lembaga kasebut, ponsél 5G loba dipikahayang kusabab hargana turun tepi di dhandap 1.000 yuan, sakutar Rp2,3 juta.

Tepi ahir Novémber 2021, numutkeun data ti tilu operator selulér di China, nyaéta China Mobile, China Telecom sarta China Unicorn, jumlah pelanggan anu kasambung ka ponsél 5G saloba 497 juta ti total 1,64 miliar pelanggan selulér.

CAICT ngacutat julah ieu naék 298 juta jalma dibandingkeun jumlah palanggan dina 2020.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *