ASN Di Garut Dités Usap Pikeun Ngadetéksi COVID-19 Saréngsé Lebaran

Wasunda – Sakabéh aparatur sipil negara (ASN) di lingkungan Pamaréntah Kabupatén Garut, Jawa Barat, sacara bertahap ngajalankeun tés usap pikeun ngadetéksi penyebaran COVID-19 saenggeus cuti jeung
libur Lebaran 2022.

“Swab antigén ieu mangrupakeun tindak lanjut ti surat édaran anu dimedalkeun ku Satgas COVID-19, guna ngantisipasi penyebaran virus pascalibur jeung cuti lebaran,” ceuk Humas Satuan Tugas Penanganan COVID-19 Garut Yéni Yunita.

Anjeuna nyebutkeun pelaksanaan tés usap pikeun kalangan ASN di lingkungan Pémkab Garut ditargétkeun saloba 13 rébuan jalma anu dilakukeun sacara massal di unggal instansi séwang-séwang.

Tujuan tés usap kanggé ngadetéksi ti ayeuna penyebaran wabah COVID-19 di lingkungan kerja Pemkab Garut saenggeus libur Lebaran, sakaligus ningketkeun jumlah pengusutan sangkan lével PPKM di Garut turun ti lével 2 ka lével 1, ceuk Yéni.

Anjeuna nambahkeun tés usap pikeun ASN éta saluyu
surat édaran anu medal 11 Méi 2022 anu nginstruksikein sakabéh kepala perangkat daérah kanggé mastikeun pagawéna geus ngalakukeun tés usap saaacan 15 Méi 2022.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *