Armand Maulana Medalkeun Tembang anu “Sampai Akhir Zaman”

Armand Maulana rilis tembang panganyarna anu dijudulan “Sampai Akhir Zaman” (ANTARA/HO)

Wasunda – Kolaborasi jeung Hindia sarta Rayhan Noor, Armand Maulana baris medalkeun tembang panganyarna anu dijudulan “Sampai Akhir Zaman”.

“Nalika kuring ngadéngékeun “Sampai Akhir Zaman” pikeun anu munggaran, kuring muriring kusabab alus. Caritana pakait kuring jeung sifatna personal sakali,” ceuk Armad Maulana nalika diskusi daring, Jumaah (14/01).

Armand nambahan yén, pembuatan tembang kasebut mimitina ti perbincangan antara Hindia jeung Armand. Nalika Armand nyaritakeun pakait pangalaman hirupna, Hindia nempo loba sudut pandang pakait kahirupanna salaku saurang sami sakaligus bapak.

Mulai tina cumarita Armand jeung Déwi Gita pikeun kawin, tepi ka momen ngaleupas budak hiji-hijina Naja anu ayeuna kuliah di Inggris. Dumasar kana humanisme, ti carita Armand Maulana kasebut ahirna kacipta single “Sampai Akhir Zaman”.

Harepanna, tembang ieu bisa di dengékeun ku loba jalma. “Sampai Akhir Zaman” ngajieun kuring puas jeung bagja bisa miboga karya ciga ieu,” pungkasna.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *