Lifestyle Archives – Laman 3 dari 4 – Wasunda

Foto: Disbudpar Kota Bandung “Jangan Sekali-Kali Meninggalkan Sejarah (Tong Sakali-Sakali Ninggalkeun Sajarah). Semboyan Jasmerah nu dicarioskeun Présiden mimiti Républik Indonésia… Foto: picnicdodolgarut.com Saha sih nu teu terang Dodol Picnic? Leres produk ieu téh sejarahna panjang. Dodol nu jadi kawajiban unggal… Sumber ilustrasi : porosgarut.com Kiwari Garut miboga tempat nongkrong jeung tempat maca haratis, ngarana nyaéta Taman Kiansantang. Tempatna aya di … Foto: Disbudpar Kota Bandung Bandung teu saukur kasohor ku kulinérna, tapi ogé ku tempat wisatana. Lokasina di Lédeng Kota Bandung,… Sumber foto: helloindonesia.id Basisir Rancabuaya mangrupakeun salahsahiji basisir anu tempatna aya di Kabupatén Garut palih kidul. Kiwari Basisir Rancabuaya tos… Foto: Instagram/ Noviabdul_ Cirebon mangrupakeun kota nu kasohor ku udangna. Nu jadina seueur kulinér nu aya didieu téh aya hubunganana… Foto: Iman Setiawan Gelora Fantasi, salah sahiji kedai nu aya di The Hallway Kosambi. The Hallway nyaéta hiji creative space… Foto: Situs resmi Disbudpar Kota Bandung Saha nu teu wanoh sareng patung Garuda Wisnu Kencana? Patung Hindu ieu nyaéta mangrupakeun… Foto: wikipedia bahasa Indonesia Galéndo nyaéta dahareun khas ti Jawa Barat khususna di daérah Kabupatén Ciamis. Sanaos galéndo tiasa dipendakan… Foto : Worpress/ sitin9g032 Burayot nyaéta salah sahiji dahareun khas Sunda nu bentukna ngagalantung, dahareun ieu tiasa dipendakan di daerah…