Lifestyle Archives – Laman 2 dari 4 – Wasunda

sumber ilustrasi: youtube.com Sanajan lahir jeung gedé di tatar sunda, teu acan tangtos resep atanapi minimalna terang naon ari comro téh.… Dinas Kebudayaan dan Pariwisata (Disbudpar) Kota Bandung bakal terus mantau ogé marios operasional tempat wisata kalebet kafé sareng réstoran. Hal… Foto: Humas Kota Bandung Pembangunan sisi walungan SerLok Bantaran di sakuriling Bukit Jarian, Kelurahan Hegarmanah, Kecamatan Cidadap sakedap deui bade… Ilustrasi Klepon. foto/istockphoto Klepon atawa kelepon nyaéta kadaharan tradisional di Indonesia nu kaasup kana jajanan pasar. Ieu kadaharan dijieun tina tipung ketan bentukna kawas bal leutik jeung… Awug, kadaharan khas Bandung miboga rasa amis asin tapi nagih. Potrét/Pinterest Tanah Sunda beunghar ku sagalana. Timimiti wisata, budaya, kaom… Sumber: kamerabudaya.com Henteu lengkap upami ameng ka Garut tapi teu difoto dipayuneun Babancong, bangunan anu ayeuna lebet kana cagar budaya… “Garut kota Intan”. Kota nu beunghar ku kaayaan alamna. Unggal nyebutkeun Kota Garut, pasti anu biasa dipikawanoh téh Cipanas atawa… Foto: Disbudpar Kota Bandung Di jaman ayeuna, kuring hoyong ngirim surat ka kulawargi di luar negeri gampang. Aya whatsapp, line,… Foto: wikipedia Seblak Bandung jadi dahareun populér di éra tahun 2000-an. Di awal kamunculanna, seblak ieu aya dua jenis, diantawisna… Foto: twitter @jabarprovgoid Gubernur Jawa Barat, Mochamad Ridwan Kamil nyarios, aya tilu rumus supados pariwisata di Jawa Barat aman operasi…