Kesenian Archives – Wasunda

Menyajikan berbagai informasi macam-macam kesenian di daerah Jawa Barat.

  • 9 jam yang lalu
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Instagram @Putra_Siliwangi Wasunda, Kesenian – Jawa Barat ogé miboga kasenian barong, kasenian barong Sunda geus aya ti…

  • 1 hari yang lalu
  • (0) Comment

Sumber Foto ti jabarprov.go.id Wasunda, Kesenian – Kasenian wayang miboga sababaraha jenis, diantarana wayang golék, wayang kulit jeung aya ogé…

  • 11 Oktober 2021
  • (0) Comment

disparbud.jabarprov.go.id Wasunda, Kesenian – Seni kacapian mangrupakeun kasenian nu dina praktékna ngagunakeun kacapi salaku waditra utama. Aya sababaraha jenis kacapian,…

  • 10 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti indonesia.go.id Wasunda, Kesenian – Pencak Silat geus kasebar ka sakabéh Nusantara ti nalika abad ka-7 jeung ieu…

  • 10 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto Youtube Seni Tari Ketuk Tilu Wasunda, Kesenian – Tari Ketuk Tilu gaya Buahdua Sumedang. Tari ketuk tilu mangrupakeun…

  • 9 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti dpmptsp.cianjurkab.go.id Wasunda, Kesenian – Di tempat kelahiranna, Cianjur sabenerna ngaran kasenian ieu téh nyaéta mamaos. Diaranan tembang…

  • 8 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto Instagram @Munding_ki_bowang Wasunda, Kesenian – Kasenian ieu mangrupakeun ti Dusun Banjawaru Désa Kawali. Kasenian ieu téh asalna tina…

  • 7 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Sejarah Seni Ciawian Pager Ageung tasikmalaya Wasunda, Kesenian – Seni Ciawian salah sahiji seni Sunda Karawitan Tasikmalaya…

  • 7 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Antara News/Antara Foto Wasunda, Kesenian – Ronggéng Gunung mangrupakeun hiji kasenian tari nu tumbuh jeung berkembang di…

  • 5 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti dindikbud.bantenprov.go.id Wasunda, Kesenian – Dogdog Lojor mangrupakeun salah sahiji alat musik tradisional nu asalna ti daérah Banten…