Kacilakaan Tunggal di Jalan Diponegoro, Mobil Nyangked Dina Tangkal – Wasunda

foto: Jabar.tribunnews.com

Aya hiji foto nu ningalikeun mobil LCGC warna bodas nyangked dina tangkal, foto ieu dugikeun ka viral dina media sosial.

Dumasar jabar.tribunnews.com (1/8/2020), mobil warna bodas ieu hampir bade tibalik, posisi na miring, sareng bagèan kènca na kaangkat sareng nyangked kana tangkal.

Di caketeun mobil èta, bagèan- bagèan tangkal tos marurag pabalatak sabab katubruk.

Sementawis èta, sababaraha warga katinggal nongton mobil nu hampir tibalik èta. Pameget nu ngarèkam video nyebatkeun yèn kacilakaan èta kajantenan di Jalan Diponegoro, Kota Bandung. Lokasi tepatna kacilakaan nyaèta di payuneun kantor P4TK IPA.

Dikutip tina jabar.tribunnes.com (1/8/2020) Akun Instagram @lakarestabesbdg nyerat caption nu sarupi. Numutkeun dina akun èta, rupina nu nyandak mobil nuju tunduh.

“Pananganan Laka Lantas tunggal ku Kanit Laka Polrestabes Bandung @den_juan6000wsl,”

“nu rupina disebabkeun nu nyandak mobil tunduh di Jl.Diponegoro payuneun kantor PPPPTK IPA Kota Bandung,” serat @lakarestabesbdg. Teras akun èta ogè nyerat, nu nyandak mobil (nu nyupiran) teu dugi ka luka.

Namung, kandaraan dugi ka reksak lumayan parah,” seratna. 

Kacilakaan Maut di Kiaracondong, Hiji Maot sareng Hiji Kritis, Identitas Teu Acan Diuninga

Hal nu sami kajantenan ogèdi Kiaaracondong sonten tadi ngakibatkeun hiji tewas sareng hiji kritis, identitasna teu acan di uninga.Dua urang janten korban kacilakaan lalu lintas di Jalan Ibrahim Adjie Kota Bandung Senèn (27/7/2020) sonten. Saurang maot di lokasi kajadian sareng saurang deui kritis teras diandak ka rumah sakit nu caket ti lokasi kajadian.

Numutkeun informasi nu diterbitkeun ku jabar.tribunnews.com (1/8/2020), Polisi masih sesah ngaidentifikasi korban nu maot lantaran teu kapendak identitasna.

Namung, korban nu maot diuninga ku warga satempat sabab korban tèh nyaèta calo angkutan kota.

Kitu Ogè korban nuhiji deuina kritis, pangendara motor nu nomor polisi na D 6371 UAZ ti lebah Jembatan Kiaracondong ka lebah Jembatan Pelangi.

“Abdi kantos ninggal korban bade meuntas,” Sanggem lalaki nu ngaku namina Wahid, patugas parker di sabudereun lokasi kajadian.

Mun, ujug-ujug tina itungan detik, anjeuna ngadangu soanten bemturan sareng ninggal motor nu pangedara na ngiring geubis. Saptu, (1/8/2020).