Jabar Ikut Memperebutkan Medali Emas di Cabor Atletik Terakhir

Foto: (ANTARA FOTO/Novrian Arbi/YU)

Wasunda, Olahraga – Poé kasapuluh atawa poé pamungkas lomba cabang olahraga atlétik di Pekan Olahraga Nasional (PON) XX Papua bakal ngarebutkeun genep medali emas Kamis ayeuna (14/10).

Genep cabor éta di antarana aya di nomor final lompat tinggi putra, tolak peluru putri, 3.000 méter halang rintang putra, 3.000 méter halang rintang putri, 4×400 méter éstafét putra, jeung 4×400 méter éstafét putri.

Pandu Sukarya salaku wawakil ti Jawa Barat bakal turun di nomor 3.000 méter halang rintang putra jeung 11 atlét lianna.

Poé pamungkas atlétik ogé bakal ngalobakeun final nomor 4.000 méter éstafét putri jeung putra. Nomor putri bakal diiluan ku Jateng, Papua, Jatim, Jabar, jeung NTT. Sedengkeun nomor putra bakal diiluan ku Maluku, Papua, Jateng, Jatim, NTB, jeung Jawa Barat.

Editor: Imanudin Abdurohman