COVID-19 Archives – Wasunda

  • 3 jam yang lalu
  • (0) Comment

Foto: situs resmi Persib Bandung/ Gregorius A.K Pandemi Covid-19 nu tos kasebar di dunya ieu masihan dampak di sadaya bidang,…

  • 1 hari yang lalu
  • (0) Comment

Foto : Humas Kota Bandung Tim Gugus Tugas Covid-19 Bandung bakal ngalakukeun pamariksaan rapid test ka 600 wargi nu di…

  • 2 hari yang lalu
  • (0) Comment

Foto: Pemprov Jabar Gugus Tugas Penanggulangan Covid-19 Jawa Barat, bakal ngarubah lima warna zona dina nga-leveling atawa nangtukeun level kawaspadaan…

  • 2 hari yang lalu
  • (0) Comment

Foto: Situs Resmi GTPP Covid-19 Panularan virus Covid-19 masih aya di Indonesia. Dumasar ti data Badan Kesehatan Dunia (WHO), Negara… Sumber ilustrasi: perpustakaansragen.blogspot.com Kusabab ayana covid-19 ngajadikeun rencana pendidikan anu biasa disorang tiap taun, ayeuna mah ngalaman parobahan. Sakola ditutup… Universitas Padjadjaran (Unpad) kerja sama sareng Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Jawa Barat ngayakeun rapid test Covid-19 kanggo peserta sareng… Foto: situs resmi Humas Kota Bandung 500 urang ngiring uji usap (swab test) nu diayakeun di Balai Kota Bandung, Sabtu,… Sumber: antarafoto.com Kudu ati-ati warga Jabar, kantenan anu aya di wilayah dayeuh mah. Margina ti mimiti mingon payun pamaréntah bakal… Foto : Twitter resmi Pemprov Jabar Ketua Gugus Tugas Percepatan Penanggulangan Covid-19 sakaligus Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil nyuhunkeun ka… Foto: situs resmi Pemkot CImahi Cimahi statusna ayeuna nyaéta zona konéng level kawaspadaanna di Jawa Barat. Dumasar ti situs resmi…