Youtuber Sunda

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar para youtuber di daerah jawa barat dan sekitarnya

Sulé Jeung Komédi nu Nyinggung

Foto: Youtube Pandji Pragiwaksono Wasunda, Trénd – Saha nu teu apal ka Sulé, Sutisna atawa Sulé nyaéta salah sahiji pelawak…

Da’wah Santai Ala Pemuda Tersesat

Foto: Youtube Jeda Nulis Wasunda, Trénd – “Tersesat, oh tersesat, Astagfirulloh,” ku kituna tagline “Pemuda Tersesat” ala program YouTube Majelis…

Raffi Ahmad Resmi Jadi Pamilik Klub Cilegon United

Foto: Instagram @raffinagita1717 Wasunda, Trénd – Mbung éléh ku putra ti Présidén Républik Indonésia, Kaésang Pangarep nu karék  meuli saham…

Mawakeun Matéri Bahaya, Bén Dhanio Kaluar ti Suci IX

Wasunda, Trénd – Stand Up Comedy Indonésia (Suci) Kompas TV kiwari geus asup ka babak Ultimate Show 9. Katujuh komika…

Patrich Wanggai Jeung Isu Rasialisme nu Kudu Ditungtaskeun!

Foto: Twitter @PSM_Makassar Wasunda, Trénd – Isu rasialisme nu kiwari dirasakeun ku pamaén PSM Makassar, Patrich Wanggai lain isu nu…

Laga Déwa Kipas Ngalawan GM Irene Sukandar Meunang Rékor Dunia!

Foto: Youtube Deddy Corbuzier Wasunda, Trénd – Laga persahabatan antawis Déwa Kipas sareng Woman Grand Master catur Irene Sukandar disiarkeun…

Diajar Maén ML Jeung Oura Gaming

Foto: kuyou.id Wasunda, Trénd – Anjeun resep push rank Mobile Legends Bang Bang (MLBB)? Atawa mabar (maén bareng) jeung barudak…

Éléh Deui, Alter Ego Disusul ONIC di Posisi Mimiti

Foto: MPL ID Season 7 Wasunda, Trénd – Bigmatch kasaji di lanjutan Mobile Legends Professional League Indonésia (MPL ID) Season…

META Diggie Feeder Balik Deui, EVOS Ngabantai Alter Ego

Foto: MPL ID Season 7 Wasunda, Trénd – Pekan kaopat Mobile Legends Professional League Indonésia (MPL ID) Season 7, Sabtu…

Déwa Kipas Bakal Ngalawan Irene Sukandar di Laga Persahabatan!

Foto: Youtube Deddy Corbuzier Wasunda, Trénd – Déwa Kipas alias Dadang Subur nyaéta pamaén catur asal Bandung nu nyieun héboh…