Trend

Shaggydog Medalkeun lagu “Di Sayidan” Vérsi Keroncongna

Foto: (ANTARA/Indosat Ooredoo) Wasunda – Can lila ieu grup musik Shaggydog medalkeun vérsi anyar tina lagu legendarisna “Di Sayidan”. Dina…

Adele Beuki Nanjeur Sabada Lagu “Easy On Me” Nempatan Billboard Hot 100

Foto: (ANTARA/HO/Instagram @adele) Wasunda – Panembang kahot asal Inggris, Adele, manéhna beuki nanjeur sabada “Comeback” ngaliwatan lagu anyarna “Easy On…

Disney Mundurkeun Jadwal Medal Sababaraha Film nu Geus Dianti-anti

Foto: (ANTARA/Marvel Studios) Wasunda – Disney diiberkeun bakal nunda pikeun medalkeun sababaraha film nu geus dianti-anti sakum penggemarna saperti film…

18 Urang di Rusia Tiwas Lantaran Karacunan Alkohol

Foto: (ANTARA/Andreas Fitri Atmoko) Wasunda – Basa tanggal 16 Oktober dina waktu satempat, Komite Investigasi Rusia nyebutkeun yén 18 urang…

Film “YUNI” Bakal Dipintonkeun Sacara Diwates di Bioskop Mimiti ti Isuk

Foto: (ANTARA/Ho) Wasunda – Film anyar “YUNI” bakal medal sacara diwates di Bioskop Jakarta, Banten, Jawa Barat, Jawa Tengah, jeung…

Sérial Pondok “Olaf Present” Bakal Medal di Novémber Ayeuna

Foto: (ANTARA/Disney+ Hotstar Indonesia) Wasunda – Anyaran ieu Disney+ Hotstar jeung Walt Disney Animation Studios ngabéwarakeun sérial pondok anyarna nu…

Fourtwenty Ngubaran Kasono Penggemarna Ngaliwatan DVD Dokuménter

Foto: (Instagram.com/fourtwntymusic) Wasunda – Sabada pandemi Covid-19 nu masih ngaganggayong di Indonesia, hal éta mangaruhan réa aspék tug nepi ka…

Adele Nyutatkeun Dina Sajarah Spotify Ngaliwatan Lagu Anyarna “Easy On Me”

Foto: (ANTARA/Instagram.com/adele) Wasunda – Panembang kahot asal Inggris, Adele, anyaran ieu geus nyutatkeun rékor dina sapoé di Spotify basa tanggal…

Harga Bitcoin Diprédiksi Bakal Ngaléwatan Rékor Panggedéna

Foto: (ANTARA/REUTERS/Dado Ruvic/am) Wasunda – Oscar Darmawan salaku CEO Indodax ngaprédiksi harga Bitcoin bisa ngaléwatan rékor panggedéna sapanjang masa dinsa…

Trén Désain Kuku Palsu nu Ngagambarkeun Karakter Squid Game

Foto: (ANTARA FOTO/REUTERS/Lim Huey Teng/rwa) Wasunda – Sabada sérial film “Squid Game” ngalanglang buana, hal éta mangaruhan kana sababaraha aspék…