Trend

Elon Musk Nyebut Aya Diskusi Proyék Keur Masa Depan jeung Indonesia

Foto: (ANTARA FOTO/Biro Pers Setpres/Laily Rachev/aww) Wasunda – Bos Tesla sakaligus nu ngadegkeun Space X, Elon Musk, ahirna nepikeun yén…

Mangréwu Jalma Karumpul dina Unjuk Rasa Pro Aborsi di Los Angeles

Foto: (ANTARA/inhua/Zeng Hui) Wasunda – Mangréwu jalma papada turun ka jalan di Los Angeles (14/5) salaku bagéan tina upaya nu…

Kacilakaan Karéta di Barcelona Nyababkeun Mangpuluh Urang Taratu

Foto: (ANTARA FOTO/REUTERS/Nacho Doce/foc) Wasunda – Can lila ieu aya iber ngeunaan karéta komuter jeung karéta barang paadu nalika keur…

Netflix Bakal Ngaluuhkeun Fitur Siaran Langsung

Ilustrasi logo Netflix. (REUTERS/DADO RUVIC) Wasunda – Anyaran ieu Netflix geus ngakonfirmasi yén pihakna keur tatahar nyiapkeun fitur Live Streaming…

McDonald’s Ninggalkeun Rusia Sabada Krisis Kamanusaan Lantaran Invasi ka Ukraina

Foto: (ANTARA/REUTERS/Tatyana Makeyeva) Wasunda – McDonald’s jadi salah sahiji jenama global panggedéna nu ninggalkeun Rusia, sakaligus nyieun rencana pikeun ngajual…

Finlandia Geus Nyieun Kaputusan Resmi Pikeun Aub ka NATO

Foto: (Xinhua/Chen Jing) Wasunda – Presiden Finlandia jeung komite kawijakan luar nagari pamaréntah nagara éta keur tanggal 15 Mei kamari…

Putin: Finlandia Ngajengkeun Kaanggotaan NATO Mangrupakeun Hiji Kasalahan

Foto: (ANTARA) Wasunda – Presiden Rusia Vladimir Putin jeung Presiden Finlandia Saulai Niinisto keur tanggal 14 Mei kamari geus ngayakeun…

Pidangan “Bekasi Dekat Musik” Diluuhkeun di Kapasitas Coffe Maké Headphone

Foto: (ANTARA FOTO/ Fakhri Hermansyah/foc) Wasunda – Sajumlah pengunjung papada ngadaréngékeun pidangan “Bekasi Dekat Musik – Silent Gigs Vol 02”…

Yunani Nyebutkeun Siap Narima Finlandia jeung Swedia di NATO

Foto: (ANTARA FOTO/REUTERS/Yves Herman/rwa/cfo) Wasunda – Yunani ngadukung pinuh rencana Swedia jeung Finlandia pikeun aub jadi anggota Pakta Pertahanan Atlantik…

Aksi Unjuk Rasa Pro-Palestina di London

Foto: (ANTARA FOTO/REUTERS/Henry Nicholls/aww) Wasunda – Sajumlah warga di London papada ngalumangsungkeun unjukrasa pro-Palestina di Whitehall, Inggris. Maranéhna katilik sabari…