Trend

Putri Tanjung Jadi Bahan Omongan Warga Twitter Pakait Cuitanna: “Kungsi Rugi Rp800 Juta”

Foto: (Instagram.com/@putri_tanjung) Wasunda – Putri Tanjung nu mangrupakeun saurang pangusaha anom sakaligus ngajabat jadi Staf Khusus Presiden, anyaran ieu keur…

Cikan, Naha Upin jeung Ipin bet Botak?

Foto: (ANTARA FOTO/Rafiuddin Abdul Rahman/ama) Wasunda – Les’ Copaque Production salaku Rumah Produksi animasi Malaysia ngungkabkeun yén asal muasal tokoh…

Film “Ben & Jody” Bakal Dipintonkeun Munggaran di Bioskop 27 Januari Ayeuna

Foto: (ANTARA/instagram/anggasasongko) Wasunda – Film “Ben & Jody” garapanna Visinema Pictures diiberkeun bakal dipintonkeun munggaran di bioskop mimiti tanggal 27…

Film “Drive My Car” Jadi Film Pinunjul di TFCA Awards

Foto: (ANTARA/HO-Akhir Pahit) Wasunda – Film yasana sutradara Ryusuke Hamaguchi “Drive My Car” anyaran ieu nyangking layang pangajén ti Toronto…

Film “Scream” Ngagésér “Spider-Man: No Way Home” di Box Office Amerika

Foto: (ANTARA/HO-Paramount) Wasunda – Film “Scream” nu dimedalkeun ku Paramount ieu unggah ka puncak Box Office Amerika Utara di minggu…

“Penyalin Cahaya” Jadi Eunteung tina Isu Kakerasan Séksual di Lingkungan Sakitar

Foto: (Instagram/ @netflixid) Wasunda – Film “Penyalin Cahaya” nu kakara medal di Netflix keur réa diomongkeun di média sosial sabab…

Seniman Turki Mintonkeun Karya Seni tina Bahan Sampah di Bandara Istanbul

Foto: (ANTARA FOTO/Xinhua/Shadati/wsj) Wasunda – Sakum jalma katilik réa nu nyimpangan paméran rupa-rupa karya seni nu dijieun tina bahan sampah…

Jualan Hitut, Steph Matto Kasorang “Serangan Jantung” Lantaran Remen Teuing Ngaluarkeun Gas

Foto: (Daily Star) Wasunda – Saurang wanoja umur 32 taun asal Connecticur, Amerika Serikat, sakaligus sélébgram ngungkabkeun kumaha manéhna bisa…

Pakait jeung HAM, Denmark Ogé Bakal Ngaboikot Olimpiade Beijing

Foto: (ANTARA FOTO/REUTERS/Fabrizio Bensch/aww) Wasunda – Jeppe Kofod salaku menteri Luar Negeri nyebutkeun yén Denmark moal ngirimkeun délégasi diplomatic ka…

Film “Makmum 2” Jadi nu Munggaran Nyutatkeun Rékor MURI di Mangsa Pandemi

Foto: (ANTARA/Suci Nurhaliza) Wasunda – Film “Makmum 2” garapanna Dee Company jeung Blue Water Film nu MD Pictures anyaran ieu…