Sport

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar olahraga terkini yang berada di jawa barat dan sekitarnya

Inggris Dibérékeun Sanksi jeung Denda ti UEFA Lantaran Ricuh Basa Final Euro

Foto: (ANTARA)(AFP/TOLGA AKMEN) Wasunda, Olahraga – UEFA salaku badan sépak bola Eropa mérékeun sanksi pertandingan kalayan teu ditongton sarta denda…

BNI Sacara Resmi Jadi Sponsor Tunggal Tim NXL Wolfpack

Foto: (ANTARA/HO-NXL Wolfpack) Wasunda, Olahraga – NXL Wolfpack salaku tim é-sport Indonesia nu bakal adu tanding dina skéma gim Apex…

Kontingén Kabupatén Bogor jadi nu Panglobana Nyumbang Medali Emas Pikeun Jabar

Foto: (ANTARA/HO-Pemkab Bogor) Wasunda, Olahraga – Sabada Jawa Barat ngapertahankeun jadi jawara bertahan di PON, atlét kontingén ti Kabupatén Bogor suksés…

Indonésia Ngadominasi Daftar Juara Thomas

ANTARA NEWS Wasunda, Warta – Kameunangan tunggal kadua Indonésia Jonatan Christie pikeun Li Shi Feng 21-14, 18-21, 21-14 di Ceres…

Jojo : “Piala Thomas Keur Sakabéh Rahayat Indonésia”

ANTARA/HO-Dokumentasi PP PBSI Wasunda Warta – Jonatan Christie ngedalkeun Piala Thomas nu dimeunangkeun ku Skuad Gaeuda téh keur sakabéh rahayat…

“Epick Comeback” Nganteurkeun AC Milan ka Posisi Puncak Klasemén Serie A

Foto: (ANTARA/REUTERS/DANIELE MASCOLO) Wasunda, Olahraga – Minggu kadalapan Liga Italia, manggihkeun antara AC Milan ngalawanan Hellas Verona nu dilumangsungkeun di…

Leicester City Nungkulkeun Sétan Mérah Ngaliwatan Skor 4-2

Foto: (ANTARA/Reuters/CARL RECINE) Wasunda, Olahraga – Lanjutan Liga Inggris minggu kadalapan, manggihkeun antara tuan rumah Leicester City nu nglawanan Manchester…

Superbon Jawara Dunia ONE Featherweight Kickboxing Sabada Nga-KO Petrosyan

Foto: (ANTARA/HO-ONE Championship) Wasunda, Olahraga – Superbon nu mangarupakeun patarung ti Thailand saperti dumadakan ujug-ujug jadi jawara dunia ONE Featherweight…

Jonatan Christie Ngaléngkah ka Semifinal Piala Thomas Sabada Nungkulkeun Malaysia

Foto: (ANTARA FOTO/Sigid Kurniawan/wsj) Wasunda, Olahraga – Jonatan Christie salaku pebulu tangkis tunggal putra Indonesia ngaku kungsi tegang nalika ngalakonan…

Wakil Présidén Bakal Mungkas PON XX Papua di Jayapura

Foto: (ANTARA/HANS ARNOLD KAPISA) Wasunda, Olahraga – Wakil Présidén RI Ma’ruf Ami jeung réngréngan keur panuju ka Jayapura, Papua, di…