Sport

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar olahraga terkini yang berada di jawa barat dan sekitarnya

Para Atlét di Olimpiade Beijing Diimeutkeun Sangkan Teu Ngomongkeun Sual HAM

Foto: (ANTARA/REUTERS/Pawel Kopczynski) Wasunda – Human Right Watch nu mangrupakeun organisasi hak asasi manusa ngimeutkeun sangkan para atlét nu ngalakonan…

Gol Tunggal Rashid Nganteurkeun Persib Bandung Ngamankeun Tilu Poin

Foto: (PERSIB.co.id/Amandeep Rohimah) Wasunda, Olahraga – Gol tunggal ti Mohammed Rashid nganteurkeun Persib Bandung nyangking kameunangan nalika nyanghareupan Borneo FC…

Nungkulkeun Sevilla 2-1, Real Betis Ngaléngkah ka Perempat Final Copa del Rey

Foto: (AFP/CRISTINA QUICLER) Wasunda – Real Betis jeung Sevilla neruskeun pertandingan Copa del Rey nu kungsi dieureunkeun heula basa Saptu…

Everton Geus Resmi Mecat Manajer Rafael Benitez

Foto: (ANTARA FOTO/Action Images via Reuters/Jason Cairnduff/aww) Wasunda, Olahraga – Anyaran ieu Everton diiberkeun sacara resmi geus mecat manajer Rafael…

Real Madrid jadi Pinunjul nu ka-12 Kali di Piala Super Spanyol

Foto: (ANTARA/REUTERS/AHMED YOSRI) Wasunda, Olahraga – Real Madrid jadi pinunjul Piala Super Spanyol nu ka-12 kali na sabada nungkulkeun Athletico…

Posisi Inter Miilan Jadi Kaancem Sabada Trén Kameunanganna Dipegatkeun Atalanta

Foto: (REUTERS/Nicolò Campo/Sipa USA via Reute/Nicolò Campo) Wasunda, Olahraga – Inter Milan gagal nyangking poin pinuh munggaran pisan dina lanjutan…

Liverpool Nyalip Chelsea Sabada Hantam Brentford 3-0

(REUTERS/PHIL NOBLE) Wasunda, Warta – Liverpool nyalip Chelsea ku naék peringkat kadua klasemén Liga Inggris berkat tilu gol ciptaan Fabinho,…

Christian Eriksen Diiberkeun Bakal Balik deui ka Liga Inggris

Foto: (ANTARA FOTO/Pool via REUTERS/Friedemann Vogel/rwa) Wasunda, Olahraga – Christian Eriksen diiberkeun bakal geura aub jeung kleub Liga Premier Inggris…

Guardiola Puas City Bisa Maké Kaahlian Chelsea pikeun Nyangking Kameunangan

Foto: (ANTARA/REUTERS/ACTION IMAGES/Carl Recine) Wasunda, Olahraga – Pep Guardiola ngaku puas tim asuhanna bias maké pola nu jadi kaahlian Chelsea…

Juventus Neruskeun Trén Positifna Sabada Nungkulkeun Udinese 2-0

Foto: (ANTARA/REUTERS/Massimo Pinca) Wasunda, Olahraga – Juventus tuluy ngadeukeutan zona opat pangluhurna klasemén Liga Italia sabada nungkulkeun Udinese 2-0 dina…