Sport

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar olahraga terkini yang berada di jawa barat dan sekitarnya

Timnas Futsal Indonesia Mingpin Klasemén di SEA Games Sabada Nungkulkeun Malaysia 3-0

Foto: (ANTARA/HO/AFF-FAT) Wasunda, Olahraga – Tim Nasional Futsal Indonesia mingpin klasemén samentara cabang olahraga futsal putra di SEA Games 2021…

Newcastle Nungkulkeun Arsenal 2-0

Foto: (ANTARA FOTO/REUTERS/SCOTT HEPPELL/foc) Wasunda, Olahraga – Pamaén Newcastle United ngarayakeun gol ka gawang Arsenal nalika lanjutan pertandingan Liga Inggris…

Tim Free Fire Indonesia Suksés Nyumbangkeun Emas jeung Pérak di SEA Games Vietnam

Foto: (ANTARA/HO-PBESI) Wasunda – Tim nasional esport Indonesia suksés nyumbangkeun medali emas jeung pérak sakaligus dina nomor Free Fire SEA…

Masniari Teu Nyangka Bisa Mérékeun Medali Emas Renang Putri keur Indonesia Sabada Nganti 11 Taun

Foto: (ANTARA FOTO/Aditya Pradana Putra/YU) Wasunda, Olahraga – Masniari Wolf teu nyangka bisa mérékeun medali emas munggaran renang putri keur…

Meunang Adu Pinalti ti Chelsea, Liverpool Jadi Pinunjul Piala FA

Foto: (Action Images via Reuters/PETER CZIBORRA) Wasunda, Olahraga – Liverpool jadi pinunjul Piala FA sabada nyangking kameunangan 6-5 liwat adu…

Ténis Putra Indonesia Ngaléngkah ka Babak Final di SEA Games

Foto: (ANTARA FOTO/M Risyal Hidayat) Wasunda, Olahraga – Indonesia ngaléngkah ka babak final ténis beregu putra SEA Games 2021 sabada…

Nomor #46 Valentino Rossi Bakal Dipénsiunkeun di Mugello

Foto: (AFP/Filippo Monteforte) Wasunda, Olahraga – Nomor balap 46 nu idéntik dipakénku Valentino Rossi di MotoGP bakal dipénsiunkeun di Sirkuit…

Gol Pipisahan Erling Haaland keur Dortmund

Foto: (ANTARA/REUTERS/LEON KUEGELER) Wasunda – Borussia Dortmund nungkulkeun Hertha Berlin 2-1 dina pertandingan minggu pamungkas Liga Jerman musim ayeuna di…

Wushu Nyumbangkeun Medali Pérak keur Indonesia Liwat Nicholas di SEA Games

Foto: (ANTARA FOTO/Aditya Pradana Putra/rwa) Wasunda, Olahraga – Atlét Wushu Indonesia, Nicholas Harris Horatius, katilik keur ngalakukeun aksi dina final…

Indonesia Miboga Peluang Jadi Pinunjul Umum Cabang Rowing di SEA Games 2021

Foto: (ANTARA FOTO/Aditya Pradana Putra/foc) Wasunda – Perburuan medali emas ti cabang olahraga dayung di SEA Games 2021 bakal dilanjutkeun…