News

Rudy Gunawan Nguningakeun Perkawis La Nina

Foto: Humas Kab. Garut Wasunda, Garut – Rudy Gunawan salaku Bupati Garut, dinten Salasa ping 13 Oktober 2020 nginstruksikeun unggal…

Cegah Klaster Pasantrén di Kabupatén Garut

Foto: Humas Kab. Garut Wasunda, Garut – Klaster pasantrén janten perhatosan khusus pikeun unggal daérah nu aya di Indonésia, khususna…

Kang Émil Miwarang Pjs. Wali Kota Dépok Pikeun Ngaageungan Drainase

Foto: Humas Jabar Wasunda, Depok – Mochamad Ridwan Kamil salaku Gubernur Jawa Barat (Jabar) sareng Pejabat Samentawis (Pjs) Wali Kota…

Budi Daya Porang Janten Komoditas nu Ngajangjikeun!

Foto: Humas Jabar Wasunda, News – Patanian janten salah sahiji faktor séktor nu tiasa hirup di tengah pandemi Covid-19. Nalika…

Himpunan Mahasiswa Pendidikan Basa Jeung Sastra Sunda UPI, Ngagelar Pasanggiri Online “RIKSA BUDAYA SUNDA 2020”

Hima Pensatrada Ngagelar Kagiatan Riksa Budaya Sunda 2020 Sacara Daring(Foto: Dok. Hima Pensatrada) Wasunda, News – Budaya mangrupa wadah kagiatan…

PBSI Siap Gelar Musyawrah Nasional Pikeun Milih Pupuhu Peridoe 2020-2024

PBSI Nyiar Ketum Anyar, Pendaftaran Dibuka 17 Oktober.(Foto: Ben Hoskins/Getty Images) Wasunda Sport, Jakarta – Pangurus Pusat Persatuan Bulutangkis Seluruh…

Arepan Mang Odéd di Jabar Mengaji

Foto: Humas Kota Bandung Wasunda, Bandung – Odéd M. Danial salaku Wali Kota Bandung ngarojong kagiatan Jabar Mengaji. Ku sabab…

Odéd Miharep Sakola Adiwiyata Terus Mekar

Foto: Humas Kota Bandung Wasunda, Bandung – Adiwiyata mangrupakeun upaya ngawangun program atawa wadah nu hadé tur idéal pikeun mikénging…

Geunjleung ! Jurig “Kuyang” Téror Warga Baleendah, Kabupatén Bandung

Lilis jeung Ikin nalika nunjukeun lokasi kapanggihna kuyang.(ayobandung/Mildan Abdalloh) Wasunda, Kabupaten Bandung – Sajumlah warga di RT 09 RW 02 Kampung Péngkolan,…

Simfoni Kolusi Balati, Wilujeng Kantun Ano Karsana

Wilujeng Kantun Ano Karsana, Salah Sahiji Sastrawan Sunda Nu Rancagé(Foto: Dok.Departemen Pendidikan Bahasa Sunda UPI) Wasunda, Bandung – Taun 2020,…