News

Lir Kembang Buruan, Cirebon Gencar Pikeun Produksi Plasma Darah Sorangan Keur Pasén Covid-19

Dokter di RS Waled Kabupaten Cirebon keur mariksa perkembangan kaséhatan pasén Covid-19 nu keur ngajalankeun prakték térapi plasma darah konvalesen.…

Warga Cianjur : Asa Katurug Katutuh

Salah sahiji warga nu keur misahkeun béas asli jeung béas palastik di Cianjur(Foto: Ismét Slamet) Wasunda, Cianjur – Teu sangka…

Arepan Walikota di Miéling HUT Paguyuban Ikmas Kéi

Foto: Humas Kota Bandung Wasunda, Bandung – Kota Bandung salaku hiji kota metropolitan nu gaduh daya tarik pikeun warga ti…

Gugus Tugas Kota Bandung Ngawangun 3 Tim Pikeun Ngamankeun AKB nu Diketatkeun

Foto: Humas Kota Bandung Wasunda, Bandung – Pikeun ngadisiplinkeun masarakat Kota Bandung di mangsa Adaptasi Kabiasaan Anyar (AKB) nu diketatkeun,…

Ékonomi Kreatif Masarakat Ibun Maju Hasil Binaan PT. Pertamina Kamojang

tribunjabar.id Wasunda.com, Bandung – Sapertos naon anu dilakukeun ku PT. Pertamina Géothermal Énergy Kamojang di Kacamatan Ibun, Kabupatén Bandung. Ku…

Buaya Leupas ti Kandang, Sato Warga Jadi “Tumbal”

tribunjabar.id Wasunda.com, Indramayu – Warga masarakat Désa Kedungwungu, Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu geunjleung jeung ngarasa resah lantaran sato piaraanna ujug-ujug…

Di Gelaran Industry Marketing Champion Indonésia Marketeers Festival 2020 Jabar, Dékan SBM ITB Mikénging Panghargaan

Foto: Industry Marketing Champion Indonesia Marketeers Festival 2020 Jawa Barat Wasunda, Bandung – Dinten Sabtu kaping 19 Séptémber 2020 kamari,…

Deui! Kahuruan di Kabupatén Garut, Ayeuna Nimpa Pabrik Kurupuk

Foto: Humas Pemkab Garut Wasunda, Garut – Dinten Juma’ah kaping 18 Séptémber 2020 mangkukna tabuh 20:30 WIB, Hiji wangunan pabrik…

Program Citarum Harum Terus Lumangsung Pikeun Invéstasi Jangka Panjang

Foto: jabarprov.go.id Wasunda, Kab. Bandung – Saseueur 700 tangkal nu seueur jenisna dipelak deui di bantaran walungan Citarum, pasna di…

Jabar Ngamaksimalkeun PSBM Pikeun Neken Masarakat nu Kapapar Covid-19

Foto: Humas Jabar Wasunda, Bandung – Pamaréntah Provinsi Jawa Barat liwat Gugus Tugas Percepatan Penanggulangan (GTPP) Covid-19 Jawa Barat (Jabar)…