News

23 Rébu Nakes Daptar Pikeun Narima Vaksin Covid-19

Ilustrasi vaksin Covid-19. /PEXELS/Nataliya Vaitkevich Wasunda, News – Saloba 23.000 SDM kaséhatan di Kota Bandung geus ngadaptar ngaliwatan Sosialisasi Aplikasi…

Wagub Jabar Masihan Bantosan ka Warga nu Kadampak Puting Beliung di Désa Slangit Cirebon

Foto: Humas Jabar Wasunda, Cirebon – Uu Ruzhanul Ulum salaku Wakil Gubernur (Wagub) Jawa Barat (Jabar) masihan bantosan mangrupa sembako…

Taun 2021, Pangwangunan Kota Bandung Bakal Difokuskeun

Foto: Humas Kota Bandung Wasunda, Bandung – Odéd M. Danial salaku Wali Kota Bandung ngaku yén pandemi Covid-19 migaduh dampak…

Sabada Dilantik jadi Wakil Bupati Indramayu, Lucky Hakim Pénsiun jadi Artis

Bupati jeung Wakil Bupati Indramayu. Dok: jawapos.com Wasunda, Warta – Lucky Hakim salah sahiji wakil bupati nu ngamimitian karirna salaku…

Urug di Cidaun Cianjur, 1 Imah Rugrug

Nini Unéh korban urug Cidaun Cianjur. Dok: today.line.me Wasunda, Warta – Taun 2020, usum ngijih di Indonésia dimimitian dina ahir…

Atlét Bulutangkis Indonésia Tatahar Nyanghareupan Thailand Open

Richard Mainaky. Dok: wartakota.tribunnews.com Wasunda, Olahraga – Bulutangkis salah sahiji olahraga nu dipigandrung ku masarakat Indonésia. Hanjakalna, alatan covid-19 sababaraha…

Trump Akhirna Ngaku Anjeunna Éleh Pamilihan

sumber : cnn.com Wasunda, News — Présidèn Donald Trump dinten Kémis ngaku, kanggo kali pertama nyarios nyalira yén Joe Biden…

Présidén Masihkeun 3 Juta Héktar Lahan Kanggo Masarakat

Sumber : nusadaily.com Wasunda, News — Présidén Joko Widodo dinten Kemis, 7 Januari 2021, masihkeun surat kaputusan (SK) kanggo Hutan…

Indonésia Kedah Waspada, Jenis Anyar Covid-19 Ti Inggris Tos Lebet Ka Asia

Sumber : aa.com.tr Wasunda, News — Pamaréntah Iran tos mastikeun yén kasus kahiji jenis anyar Covid-19 anu mimiti dipanggihan di…

Jabar Siap Ngawitan Prosés Vaksinasi Di Sadaya Kabupatén/Kota

sumber : pikobar.jabarprov.com Wasunda, News — Indonésia makin nyempurnakeun réncana vaksinasi Covid-19 di Lemah Cai. Pamaréntah pusat liwat Bio Farma…