News

Fadli Zon Dilaporkeun APMI

Foto: editor.id Wasunda, Jakarta – Minggu-minggu ieu nétijen nuju diramékeun ku sababaraha pasualan nu viral, khususna di sosial média Twitter.…

Tenang, Ieu Panjelasan Dinkes Bandung Pasualan Kontak Caket

Foto: Dok. Humas Kota Bandung Wasunda, Bandung – Kiwari, aya balad, dulur, atawa kulawarga nu kadampak Covid-19, anjeunna pami rumasa…

Minggu Payun, Kota Bandung Bakal Ngetatkeun Pangawasan Karumunan

Foto: Dok. Humas Kota Bandung Wasunda, Bandung – Éma Sumarna salaku Ketua Palaksana Dintenan Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Kota…

Kang Émil : Ngiring Vaksinasi Tos Kaétang Béla Nagara

sumber : pikobar.jabarprov.go.id Wasunda, News — Gubernur Jawa Barat (Jabar) Ridwan Kamil nyarios, masarakat anu ngiring vaksinasi Covid-19 tos ngalakukeun…

Sumedang Bakal Ngajalankeun PPKM Ti 11 Januari 2021

sumber : sumedangkab.go.id Wasunda, News — Pémkab Sumedang bakal nerapkeun PPKM (Pemberlakuan Pembatasan Kegiatan Masyarakat) dina upaya megat panyebaran virus…

Kajadian Panémbakan Laskar FPI Dianggap Ngalanggar HAM ku Komnas HAM

Sumber : wikipedia.com Wasunda, News — Hasil panyelidikan Komnas Ham ngeunaan kajadian béntrok pulisi sareng anggota Front Pembela Islam (FPI)…

Siswa SMA Kedah Nyiapkeun Diri yén SBMPTN Tos Badé Lumangsung

sumber : wikipedia Wasunda, News — Diréktorat Jénderal Pendidikan Tinggi (Ditjen Dikti) Kemendikbud sareng Lembaga Tés Masuk Perguruan Tinggi (LTPMT)…

Mangsa Break, Timnas U-16 Ngalakonan TC Virtual

Foto: Dok. PSSI Wasunda, Sport – Pamusatan Latihan (Training Centre/TC) Tim Nasional Indonésia-16 di Stadion Maguwoharjo, Sléman, Yogyakarta di sasih…

Mang Odéd Positip Covid-19

Foto: Humas Kota Bandung Wasunda, Bandung – Iber nu ngareuwaskeun datang ti Kota Bandung, Odéd. M Danial salaku Wali Kota…

Kronologi Kajadian Pangruksakan Kapal Terbang Quest Kodiak di Papua

foto : pikiranrakyat.com Wasunda, News — Pupuhu Polda Papua, Irjenpol Paulus Waterpau, ngajelaskeum kronologi kajadian pangrusakan sareng didurukna kapal terbang…