News

Jumlah Pasén Covid-19 SECAPA AD Ngurangan!

Sumber ilustrasi : ayobandung.com Wabah virus korona ngawabah kasagala tempat, salah sahijina Sakola Calon Perwira Angkatan Darat atanapi osok disebat…

Ribut Judi Togel di Sumedang Makè Anggaran Bansos

Foto: jabar.tribunnews.com Anggota Dewan Perwakilan Rakyat Daerah (DPRD) Kabupaten Sumedang ngarasa prihatin ku ayana peredaran judi togel sanghai cobra nu…

Dijantenkeun Tersangka Kasus Suap Izin Rumah Sakit, PNS Di Bogor Ngajukeun Praperadilan

Foto : Jabar.antaranews.com Kabupaten Bogor- Tersangka nu status na Pagawè Negeri Sipil (PNS) di Dinas Perumahan Kawasan Pemukiman sareng Pertahanan (DPKPP) Kabupaten Bogor, Jawa Barat, nu inisialna IR, ditèwak ku tim satuan Reserse Kriminal Polres Bogor poèSalasa, 3 Maret 2020 di kantorna. Saatos ditèwakna IR langgsung  ditetepkeun janten tersangka. Kasus ieu ngawitan tilaporan masarakat perkawis pengurusan perizinan rumah sakit di Cibinong sareng vila di daèrah Puncak Bogor. Kengèng laporanèta Polisi langsung ngalakukeun penyelidikan dugi akhirnanagmankeun tersangka.Pas nuju OTT, PNS nu ditetepkeunjanten tersangka nuju ngalakikeun transaksi sareng nujunyerahkeun artos Rp50 Juta. Saatos diselidiki , total artos anu ditampi Rp120 juta. Polisi ogè langsung nyita dokumenpengurusan izin pembangunan. “Totalna aya Rp120 juta saren intina mung èta mu tiasadidgikeun saatos proses penyidikan. Pas OTT nuju ayaditempatna (meja)IR,” Sanggem Kapolres Bogor AKBP Roland Ronaldy. …

Sasalad Covid-19 jeung UKT

Nadiem Makarim, Menteri Pendidikan dan Kebudayaan. Foto/Kemendikbud Ayana sasalad Covid-19 ngabalukarkeun loba mahasiswa diajar online nepi poé ayeuna. Loba mahasiswa…

Terobosan Anyar Para Palaku UMKM Liwat DigiKu

Foto: twitter @kemendag Pamaréntah sareng Himpunan Bank-Bank Milik Negara (Himbara) ngaluncurkeun layanan krédit sacara digital kanggo palaku Usaha Mikro, Kecil,…

Uji Klinis Tahap Tilu Vaksin Covid-19 Dilaksanakeun Sasih Agustus 2020 ku Bio Farma

Foto: biofarma Indonésia liwat Induk Holding BUMN Farmasi Bio Farma, siap kanggo ngalaksanakeun uji klinis tahap 3 kanggo vaksin Codid-19.…

Optimalisasi RTH di Cibiru Kanggo Nyegah Banjir.

Foto: Humas Kota Bandung Pemerintah Kota (Pémkot) bakal ngoptimalisasikeun penghijauan di kawasan Ruang Terbuka Hijau (RTH) di kawasan pabukitan Kecamatan…

Lukisan Gubernur Saharga 50 Juta Kanggo Para Pekerja Seni

Foto: Twitter Pémprov Jabar Gubernur Jawa Barat Mochamad Ridwan Kamil nyumbangkeun lukisan hasil karyana dina acara konsér lélang PWI Jaya…

SD Sukasono 3 Kabupatén Garut Jadi Conto di Mangsa AKB!

Foto: Humas Kab. Garut Wakil Bupati Garut dr. Helmi Budiman, dinten Juma’ah énjing kaping 17 Juli 2020, marios sakola SD…

Luizinho Reuwas Aya Tempat Wisata Alam Nu Éndah di Bandung!

Foto: persib.co.id/ Rivan Mandala Di mangsa pandemi ieu, teu sakedik pamaén atawa palatih asing teu tiasa mulang ka nagarana masing-masing.…