News

63 Napi di Jawa Tengah Meunang Rémisi Waisak

Antaranews.com Wasunda, Warta – Sajumlah 63 narapidana di sagala rupa lapas di Jawa Tengah meunang hukuman dikurangan atawa remisi dina…

Wakil Ketua MPR Nekenkeun Urgénsi Politik Sopan

Antaranews.com Wasunda, Warta – Wakil Ketua MPR RI Syarief Hasan negeskeun urgénsi nampilkeun politik sopan samemeh Pilkada 2024 anu jadi…

Bupati Sleman Ménta Hotél jeung Réstoran Pikeun Milah Runtah

Antaranews.com Wasunda, Warta – Bupati Sleman Daerah Istimewa Yogyakarta Kustini Sri Purnomo ngajak hotél jeung réstoran pikeun ilubiung ngurangan runtah…

Cadillac Ngaluncurkeun Escalade-V 2023

Antaranews.com Wasunda, Warta– Cadillac, anak perusahaan General Motors (GM), ngenalkeun Escalade-V 2023 anu diklaim ngagunakeun mesin “monster” kalayan kakuatan panggedena…

Tim Free Fire Indonesia Suksés Nyumbangkeun Emas jeung Pérak di SEA Games Vietnam

Foto: (ANTARA/HO-PBESI) Wasunda – Tim nasional esport Indonesia suksés nyumbangkeun medali emas jeung pérak sakaligus dina nomor Free Fire SEA…

1.252 Narapidana Buddha di Sakulibek Indonesia Narima Rémisi Khusus Waisak

Ilustrasi Remisi tahanan (Ist/Google.com) Wasunda, Warta – Sakitar 1.252 narapidana Buddha di sakulibek Indonesia papada narima Remisi Khusus (RK) Hari…

Masniari Teu Nyangka Bisa Mérékeun Medali Emas Renang Putri keur Indonesia Sabada Nganti 11 Taun

Foto: (ANTARA FOTO/Aditya Pradana Putra/YU) Wasunda, Olahraga – Masniari Wolf teu nyangka bisa mérékeun medali emas munggaran renang putri keur…

Sajumlah Kota di Indonesia Dipireng Bakal Caraang

Foto: (ANTARA/ISMAR PATRIZKI) Wasunda, Warta – Di poé Senén isuk-isuk (16/5), Badan Meteorologi, Klimatologi jeung Geofisika (BMKG) mireng cuaca di…

Wushu Nyumbang 15 Medali dina SEA Games

Para atlet wushu Indonesia anu berlaga di ajang SEA Games 2021 Vietnam (ANTARA/Zuhdiar Laeis) Wasunda – Tim Wushu Indonésia sacara…

Pulisi Néwak Palaku Pencabulan Budak di Bawah Umur di Padang Lawas

Ilustrasi. (ANTARA/HO)Ilustrasi. (ANTARA/HO) Wasunda – Satuan Reserse Kriminal (Satreskrim) Polrés Padang Lawas (Palas), Sumatera Utara, néwak saurang palaku pencabulan ka…