News

Ménparékraf Baris Ngaresmikeun Hotél Creatice Rest di Bandung

Menteri Pariwisata jeung Ekonomi Kreatif (Menparekraf) Sandiaga Uno babarengan Daniel Mananta ngaresmikeun Creative Rest(art) Hotel atawa Cartel Hotel anu lokasi…

Ménparékraf Ngaku médsos Bisa jadi Kontrol Lonjakan Wisatawan

Menteri Pariwisata dan Ekonomi Kreatif (Menparekraf) Sandiaga Uno. (ANTARA/Bagus Ahmad Rizaldi) Wasunda – Menteri Pariwisata jeung Ekonomi Kréatif Sandiaga Uno…

Vaksinasi COVDI-19 di Kota Bandung Baris Ngahontal 90,8 Persén

 (ANTARA/HO-Humas Pemkot Bandung) Wasunda – Wali Kota Bandung Odéd M Danial nyebutkeun tingkat vaksinasi COVID-19 di ibukota Jawa Barat éta…

Menparékraf Nalingakeun Paméran Aprésiasi Kréasi Indonésia 2021 di Bogor

Menteri Pariwisata dan Ekonomi Kreatif Sandiaga Uno didampingi Wali Kota Bogor Bima Arya meninjau pameran Apresiasi Kreasi Indonesia (AKI) 2021…

Dubes Prancis Dipénta Balik ti Bélarus

ANTARA NEWS Wasunda, Warta – Duta Besar Prancis geus diparéntahkeun indit ti Bélarus jeung anjeunna ogé geus ninggalkleun nagara éta,…

29 Poé Ngambang Dilaut Dua Urang Lalaki Bisa Hirup Ku Jeruk Jeung Kalapa

ANTARA/Abd Kadir Wasunda, Warta – Dua urang lalaki disalametkeun ku nalayan sabada kaombang-ambing di sakitar laut lepas salila 29 poé.…

Wali Kota Dépok : “Masyarakat Kudu Patuh Prokés”

(ANTARA/Foto: Diskominfo Depok) Wasunda, Warta – Wali kota Dépok Mohammad Idris ngedalkeun teu aya deui kasus anyar jeung tilar dunya…

Diréktur Indomaret Tilar Dunya Jadi Korban Kacilakaan Di Tol Cipularang

Sumber Foto tiinfokabbandungbarat Wasunda, Warta – Kacilakaan nu kajadian di Tol Cipularang KM 91 arah Jakarta dina poé Sabtu (16/10/2021)…

Inggris Bakal Ngadanaan Pembangunan Pembangkit Listrik Anyar Tanaga Nuklir

(ANTARA/Reuters/as) Wasunda, Warta – Pamaréntah Inggris bakal ngiberkeun rencana keur ngadaan pembangunan pembangkit listri anyar tanaga nuklir saacan pamilihan 2024…

Indonésia Ngadominasi Daftar Juara Thomas

ANTARA NEWS Wasunda, Warta – Kameunangan tunggal kadua Indonésia Jonatan Christie pikeun Li Shi Feng 21-14, 18-21, 21-14 di Ceres…