News

Upah Nominal Harian Buruh Tani Naék 0,29 Persén Dina April 2022

Antaranews.com Wasunda, Warta – Badan Pusat Statistik (BPS) ngumumkeun yén upah nominal poéan pagawé tani nasional April 2022 naék 0,29…

UI Nyadiakeun 1.089 Komputer Kanggé Ujian UTBK

Wakil Rektor Bidang Akademik dan Kemahasiswaan UI, Prof. Dr. rer. nat. Abdul Haris (Kedua dari kiri). ANTARA/Humas UI Wasunda –…

Elon Musk Ngisyaratkeun Hayang Meuli Twitter ku Harga Anu Leuwih Mirah

Wasunda – Dina Senén (16/5) waktu satempat, Elon Musk méré isyarat yén dirina bakal meuli Twitter ku harga anu leuwih…

Kemendag – Kementerian BUMN Medalkeun Program Minyak Goréng Rakyat

Wasunda – Kementerian Perdagangan (Kemendag) jeung Kementerian Badan Usaha Milik Negara (BUMN) bersinérgi reujeung pelaku usaha minyak goréng medalkeun Program…

Sajumlah Provinsi di Indonesia Miboga Poténsi Bakal Kasorang ku Hujan Gedé

Foto: (ANTARA FOTO/Akbar Nugroho Gumay/wsj/pri) Wasunda, Warta – Di poé Salasa isuk-isuk (17/5), Badan Meteorologi, Klimatologi, jeung Geofisika (BMKG) mireng…

Timnas Futsal Indonesia Mingpin Klasemén di SEA Games Sabada Nungkulkeun Malaysia 3-0

Foto: (ANTARA/HO/AFF-FAT) Wasunda, Olahraga – Tim Nasional Futsal Indonesia mingpin klasemén samentara cabang olahraga futsal putra di SEA Games 2021…

Newcastle Nungkulkeun Arsenal 2-0

Foto: (ANTARA FOTO/REUTERS/SCOTT HEPPELL/foc) Wasunda, Olahraga – Pamaén Newcastle United ngarayakeun gol ka gawang Arsenal nalika lanjutan pertandingan Liga Inggris…

LTMPT Ngimeutkeun Pamilon UTBK Pikeun Tuhu kana Protokol Kaséhatan

Ketua Lembaga Tes Masuk Perguruan Tinggi (LTMPT) Mochamad Ashari (berdiri) dina Konferensi Pers Pengumuman Hasil Seleksi SNMPTN 2022 anu diiluan…

Kemenkuham Jabar Sebut 62 Narapidana Meunang Rémisi Waisak

Lembaga Pemasyarakatan (Lapas) Sukamiskin Bandung. ANTARA/Bagus Ahmad Rizaldi Wasunda – Kantor Wilayah (Kanwil) Kementrian Hukum jeung Hak Asasi Manusia (Kemenkumham)…

Moskow Nyebut Upaya G7 Isolasi Rusia Perburuk Krisi Pangan Global

Foto Dokumen: gandum katempo di ladang dekeut désa Zhovtneve, Ukraina, 14 Juli 2016. ANTARA/REUTERS/Valentyn Ogirenko Wasunda – Kementrian luar negeri…