News

Tilu Agénda Kunjungan Kerja Présidén Ka Kalimantan Utara

ANTARA/HO-Biro Pers Sekretariat Presiden/Laily Rachev. Wasunda, Warta – Présidén RI Joko Widodo ngalakukeun kunjungan kerja ka Kalimantan Utara, Salasa, keur…

Rencana Mustafa Kemal Ataturk Jadi Ngaran Jalan Di Jakarta Meunang Kritik Ti Sajumlah Pihak

Sumber Foto ti @ataturkcumhuriyetimiz Wasunda, Warta – Pamaréntah Indonésia miboga rencana keur ngajadikeun ngaran bapak bangsa Turki Mustafa Kamal Ataturk…

Lembaga Anti Doping Indonésia Jadi Sorotan Sabada Mérah Putih Teu Berkibar Di Thomas Cup

ANTARA FOTO/Ritzau Scanpix via Reutters/hp. (Ritzau Scanpix via REUTERS/RITZAU SCANPIX) Wasunda, Warta –Anggota Komisi X DPR RI, Putra Nababan ngakritik…

EMA Ngévaluasi Vaksin Pfizer Keur Budak Umur 11 Taun Kahandap

ANTARA FOTO/REUTERS/Wolfgang Rattay/wsj Wasunda, Warta – Badan Pengawas Obat Eropa (EMA) dina poé Senén (18/10) ngedalkeun mulai ngévaluasi kamungkinan ngagunakeun…

Gubernur Sulsesl Méré Bantuan Pikeun Korban Puting Beliung di Pinrang

ANTARA/HO-Humas Pemprov Sulsel Wasunda, Warta – Pelaksana Tugas Gubernur Sulawesi Selatan Andi Sudirman Silaiman mastikeun bantuan logistik ka para korban…

Saparapat Medali Emas Jabar Disumbangkeun Kabupatén Bogor

(ANTARA/HO-Pemkab Bogor) Wasunda, Warta –  Atlét kontingén Jawa Barat asal kabupatén Bogor nyumbang 34 medali atawa saparapat tinal total medali…

Mendagri Nerbitkeun Dua Inmendagri Ngeunaan PPKM

Mendagri Muhammad Tito Karnavian. ANTARA/HO-Humas Polres Merauke Wasunda, Warta – Menteri Dalam Negeri Tirto Karnavian nerbitkeun dua Instruksi Mendagri (Inmendagri)…

Terduga Bapa Nyabulan Budakna di Luwu Timur, Laporkeun Mantan Istri Ka Pulisi

Ilustrasi korban kekerasan. ANTARA Wasunda, Warta – Bapa nu diduga nyabulan tilu budak kandungna di Luwu Timur inisial SA resmi…

Bupati Bandung Ménta Pamuda Ngamangpaatkeun Téknologi di era Digitalisasi

Bupati Bandung Dadang Supriatna. (ANTARA/HO-Humas Pemkab Bandung) Wasunda – Bupati Bandung, Dadang Supriatna ménta para pamuda baris ngamangpaatkeun téknologi pikeun…

Wagub Jabar : Wisata Talaga Langit Cirebon Bisa Ningketkeun Ekonomi

Talaga Langit di Desa Sinarancang, Kecamatan Mundu, Cirebon, Jawa Barat, Senin (18/10/2021). (ANTARA/Khaerul Izan) Wasunda – Wakil Gubernur Jawa Barat…