News

BPS Banten Nyatet Angka Kamiskinan Naèk Pas Pandemi COVID-19

Foto: sinarharapan.com Badan pusat Statistik (BPS) Banten nyatet yèn angka kamiskinan saprak pandemi COVID-19 terus naèk. Ti  kawitanana 641 rèbu…

#GagalkanOmnibusLaw di Twitter Nuju Viral!

Tagar #GagalkanOmnibus Law dugi ka ayeuna, Kemis 16 Juli 2020 tabuh 12:30 janten trending nomer 1 di Indonesia. Foto :…

Palatih- palatih Kasohor Mantan Pamaèn Persib Bandung

Foto: twitter.com Pamaèn bal profesional teu saeutik nu milih jadi  palatih saenggeus pensiun, aya nu janten palatih dina klub profesional…

Mayit Orok di Parungpoteng Tasikmalaya Digugusur Anjing Nepi ka 200 Meter

Foto: kutaikartanegara.com Kabupaten Tasikmalaya – Warga Desa Cibungur, Kacamatan Parungponteng, Kabupaten Tasikmalaya manggih orok lalaki nu diperkirakeun saacan kapangih kantos…

Kim Jeffrey Maén Ténes Kanggo Variasi Latihanna

Foto : situs resmi Persib Bandung/ Gregorius A. K Di masa pandemi ieu, lamina libur kompetisi liga 1 ieu téh…

Indosat Ooredoo Ngabagikeun 70 Wastafel ka Pemkot Bandung

Foto: Humas Kota Bandung Pemerintah Kota (Pémkot) Bandung narima bantuan mangrupa 70 wastafel ti Indosat Ooredoo. Bantuan éta diserahkeun dina…

Bela Sungkawa ti Wali Kota Surabaya Kanggo Kepala Dinas DP5A

Foto: Pemkot Surabaya Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini masihan béla sungkawa dina pupusna Kepala Dinas Pengendalian Penduduk, Pemberdayaan Perempuan dan…

Pedagang Sato Kurban di Kabupaten Tasikmalaya Kedah Rapid Test

Foto: Twitter Pemprov Jawa Barat Wakil Gubernur Jawa Barat, Uu Ruzhanul Ulum merhatoskeun palaksanaan rapid test sareng panerapan protokol kaséhatan…

Dedi Mulyadi Ngainisiasi Muka Pasawahan Anyar Mangrebu Hektar

Foto: Jabar.tribunnews.com Kabupaten Purwakarta- Anggota DPR RI Dedi Mulyadi ngainisiasi dibukana lahan pasawahan sareng pakebonan anyar nu legana mangrebu-rebu hèktar…

Kompetisi Di Masa Pandemi, Ieu Saur Robert

Foto: situs resmi Persib Bandung/ Gregorius A.K Pandemi Covid-19 nu tos kasebar di dunya ieu masihan dampak di sadaya bidang,…