News Update

Menyajikan berbagai informasi berupa berita terkini dan teraktual dengan berbagai macam topik pilihan yang berada di jawa barat dan sekitarnya

Jawa Barat Nampi Dua Panghargaan ti BKKBN Pusat

Pemerintah Daérah (Pémda) Provinsi Jawa Barat nampi panghargaan janten Provinsi Terbaik (Juara1) dina Kategori  Targét Pelayanan KB diluhur 75.000 Akséptor…

Panertiban Pasar Tumpah Sareng Pasar Kagét Supados Teu Janten Klaster Anyar Coivid-19

Pemerintah Kota (Pémkot) Bandung bakal gera-gera nata ogé nertibkeun para Pedagang Kaki Lima (PKL) pasar tumpah ogé pasar kagét. Margina,…

Warga Indihiang Genjleung Manggih Wanoja Ngambang Di Kolam Renang

Foto: tribunjabar.id Pihak Polresta Tasikmalaya nyebarkeun foto acuk wanoja nu kapèndak tos maot, di kolam renang Kalurahan Sukamaju Kaler, Kacamatan…

Karacunan Masal Ibu Rumah Tangga di Kawalu Kota Tasikmalaya

Foto: Tribunjabar.id Ibu rumah tangga diserang gajala karacunan masal di Kampung Gunung Ranji, Kacamatan Kersamenak, Kalurahan Kersamenak, Kacamatan Kawalu, Kota…

Sakola Père Lila, Budak SD Milih Dagang

Sumber ilustrasi : M. Hasanudin Sakabéhna jalma pasti hayang sakola anu luhur, boga kaélmuan anu manfaat jang batur, sareng hirup…

KST Padjadjaran Hadir Dina Warna Anyar

Kawasan Sains dan Téknologi Padjadjaran, ayeuna hadir dina tata kelola anyar nu jadi  unit usaha semi otonom nu gaduh kabébasan…

Plantasia, Konsér Langsung Mimiti di Mangsa Pandemi

Salami pandemi ieu, ampir sadaya konsér di Indonésia khususna konsér internasional nu diayakeun di Indonésia dibatalkaeun ku sabab aya virus…

Lembur Tohaga Lodaya Hadir Di Kelurahan Lédeng

Kampung Tangguh Nusantara “Lembur Tohaga Lodaya” di Kecamatan Cidadap nambihan. Saatos Kelurahan Hégarmanah sareng Kelurahan Ciumbuleuit, ayeuna Lembur Tohaga Lodaya…

2M Disalurkeun ti Télkomsél Kanggo Masyarakat

Salaku wujud kapadulian ka masyarakat nu kadampak pandemic Covid-19, Télkomsél liwat program “Télkomsél Peduli” masih donasi saageung Rp. 2 miliar…

Waspada Transmisi Lokal Covid-19!

Pémprov Jawa Barat liwat Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Jawa Barat dugi ka ayeuna tos ngalaksanakeun rapid test ka 209.898…