News Update

Menyajikan berbagai informasi berupa berita terkini dan teraktual dengan berbagai macam topik pilihan yang berada di jawa barat dan sekitarnya

Luhut Ngimeukeun Sangkan Masarakat Teu Iiinditan ka Luar Nagari Heula

Foto: (Antara/Muhamad Hanapi) Wasunda, Warta – Luhut Binsar Pandjaitan salaku Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman jeng Investasi (Menko Marves) meredih sangkan…

Kejati Jabar Can Muka Sora Sual Kekecapan Arteria Dahlan nu Nyigeung Bahasa Sunda

Foto: (ANTARA/Bagus Ahmad Rizaldi) Wasunda, Bandung – Kejaksaan Tinggi (Kejati) Jawa Barat can muka sora sual Anggota DPR RI, Arteria…

Mahasiswi ITB Nyiptakeun Mobil Hot Rod

Foto: (ANTARA FOTO/Raisan Al Farisi/agr) Wasunda – Mahasiswi ti Institut Teknologi Bandung (ITB) Jurusan Kriya Tekstil, Eldine Syiffa, katilik keur…

Warga Cianjur Bakal Ngayakeun Aksi di Senayan mun seug Arteria Dahlan Teu Ménta Hampura

Photo: (Screenshoot/YouTube) Wasunda, Warta – Sakum warga Cianjur ti rupa-rupa élemén bakal ngalakukeun aksi unjuk rasa di Gedung DPR RI,…

Gaga Muhammad Geus Sah Divonis Opat Satengah Taun Dibérok sarta Didenda Rp10 Juta

Foto: (Instagram @gagamuhammad) Wasunda, Warta – Anyaran ieu Gaga Muhammad geus divonis ku Jaksa Penuntut Umum (JPU) di Pengadilan Negeri…

Ngakukeun Anggota Pulisi, Saurang Narapidana Nipu Saurang Wanoja nepi kana 400 Yuta

Ilustrasi: (Wasunda) Wasunda, Warta – Sauang wanoja nu inisialna RO jadi korban panipuan ku salah saurang narapidana kasus narkoba nu…

Tarumpah Sendal Jadul Tapi Unggul

Sumber Foto ti Instagram @obara_collection Wasunda, Budaya – Sandal tarumpah mangrupakeun ciri kabudayaan negeri urang sorangan nu nyerminkeun kasederhanaan, kasahajaan…

Penjualan Hyundai Jeung Kia Ngaleuwihan 1 Juta Unit di Eropa

(ANTARA/Arnidhya Nur Zhafira.) Wasunda, Warta – Penjualan Hyundai Motor Co jeung afiliasina Kia Corp ngalonjak 21 persén dina sataun ngaleuwihan…

Harga Minyak Jadi Rp 14.000 Saléter Ngawitan ti Kaping 19 Januari 2022

coffeekai | Kredit: Getty Images/iStockphoto Wasunda, Warta – Ti Sababaraha waktu ka tukang harga minyak goréng ngaronjat naék. Masyarakat kalabakan ku naékna harga…

Luhut : “Aturan Aktivitas di Tempat Umum Bakal Diperketat”

makassar.antaranews.com Wasunda, Warta –Koordinator PPKM Luhut Binsar Pandjaitan ngedalkeun yén persyaratan masyarakat nu bakal ngalakukeun aktivitas di tempat umum bakal…