News

Luhut Ngimeukeun Sangkan Masarakat Teu Iiinditan ka Luar Nagari Heula

Foto: (Antara/Muhamad Hanapi) Wasunda, Warta – Luhut Binsar Pandjaitan salaku Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman jeng Investasi (Menko Marves) meredih sangkan…

Kejati Jabar Can Muka Sora Sual Kekecapan Arteria Dahlan nu Nyigeung Bahasa Sunda

Foto: (ANTARA/Bagus Ahmad Rizaldi) Wasunda, Bandung – Kejaksaan Tinggi (Kejati) Jawa Barat can muka sora sual Anggota DPR RI, Arteria…

Mahasiswi ITB Nyiptakeun Mobil Hot Rod

Foto: (ANTARA FOTO/Raisan Al Farisi/agr) Wasunda – Mahasiswi ti Institut Teknologi Bandung (ITB) Jurusan Kriya Tekstil, Eldine Syiffa, katilik keur…

Para Atlét di Olimpiade Beijing Diimeutkeun Sangkan Teu Ngomongkeun Sual HAM

Foto: (ANTARA/REUTERS/Pawel Kopczynski) Wasunda – Human Right Watch nu mangrupakeun organisasi hak asasi manusa ngimeutkeun sangkan para atlét nu ngalakonan…

Gol Tunggal Rashid Nganteurkeun Persib Bandung Ngamankeun Tilu Poin

Foto: (PERSIB.co.id/Amandeep Rohimah) Wasunda, Olahraga – Gol tunggal ti Mohammed Rashid nganteurkeun Persib Bandung nyangking kameunangan nalika nyanghareupan Borneo FC…

Warga Cianjur Bakal Ngayakeun Aksi di Senayan mun seug Arteria Dahlan Teu Ménta Hampura

Photo: (Screenshoot/YouTube) Wasunda, Warta – Sakum warga Cianjur ti rupa-rupa élemén bakal ngalakukeun aksi unjuk rasa di Gedung DPR RI,…

Gaga Muhammad Geus Sah Divonis Opat Satengah Taun Dibérok sarta Didenda Rp10 Juta

Foto: (Instagram @gagamuhammad) Wasunda, Warta – Anyaran ieu Gaga Muhammad geus divonis ku Jaksa Penuntut Umum (JPU) di Pengadilan Negeri…

Ngakukeun Anggota Pulisi, Saurang Narapidana Nipu Saurang Wanoja nepi kana 400 Yuta

Ilustrasi: (Wasunda) Wasunda, Warta – Sauang wanoja nu inisialna RO jadi korban panipuan ku salah saurang narapidana kasus narkoba nu…

Tarumpah Sendal Jadul Tapi Unggul

Sumber Foto ti Instagram @obara_collection Wasunda, Budaya – Sandal tarumpah mangrupakeun ciri kabudayaan negeri urang sorangan nu nyerminkeun kasederhanaan, kasahajaan…

Penjualan Hyundai Jeung Kia Ngaleuwihan 1 Juta Unit di Eropa

(ANTARA/Arnidhya Nur Zhafira.) Wasunda, Warta – Penjualan Hyundai Motor Co jeung afiliasina Kia Corp ngalonjak 21 persén dina sataun ngaleuwihan…