Wisata

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar tempat wisata dengan keindahan dan keunikannya di daerah Jawa barat dan sekitarnya

Babancong Simbol Paradaban Garut

Sumber: kamerabudaya.com Henteu lengkap upami ameng ka Garut tapi teu difoto dipayuneun Babancong, bangunan anu ayeuna lebet kana cagar budaya…

Cagar Budaya “Leuweung Sancang” Nu Kudu Dipupusti

“Garut kota Intan”. Kota nu beunghar ku kaayaan alamna. Unggal nyebutkeun Kota Garut, pasti anu biasa dipikawanoh téh Cipanas atawa…

Museum Pos Telegrap Telepon Dugi ka Museum Pos Indoneisa

Foto: Disbudpar Kota Bandung Di jaman ayeuna, kuring hoyong ngirim surat ka kulawargi di luar negeri gampang. Aya whatsapp, line,…

3 Rumus Wisata Aman di Mangsa AKB!

Foto: twitter @jabarprovgoid Gubernur Jawa Barat, Mochamad Ridwan Kamil nyarios, aya tilu rumus supados pariwisata di Jawa Barat aman operasi…

Hayu Diajar Sejarah di Museum Kota Bandung!

Foto: Disbudpar Kota Bandung “Jangan Sekali-Kali Meninggalkan Sejarah (Tong Sakali-Sakali Ninggalkeun Sajarah). Semboyan Jasmerah nu dicarioskeun Présiden mimiti Républik Indonésia…

Taman Kiansantang Tempat Wisata Kaum Tongkrong

Sumber ilustrasi : porosgarut.com Kiwari Garut miboga tempat nongkrong jeung tempat maca haratis, ngarana nyaéta Taman Kiansantang. Tempatna aya di …

Diajar Kasenian Di ECO Bambu

Foto: Disbudpar Kota Bandung Bandung teu saukur kasohor ku kulinérna, tapi ogé ku tempat wisatana. Lokasina di Lédeng Kota Bandung,…

Basisir Rancabuaya Garut, Tujuan Utama Wisata

Sumber foto: helloindonesia.id Basisir Rancabuaya mangrupakeun salahsahiji basisir anu tempatna aya di Kabupatén Garut palih kidul. Kiwari Basisir Rancabuaya tos…

Kaméwahan Nu Art

Foto: Situs resmi Disbudpar Kota Bandung Saha nu teu wanoh sareng patung Garuda Wisnu Kencana? Patung Hindu ieu nyaéta mangrupakeun…

Sajumlah Objek Wisata Cipanas di Garut Atos Mimiti Buka kanggo Umum

Taman Sabda Alam.* Kiki Kurnia – 4 Juli 2020, 19:21 WIB GALAMEDIA – Langkung ti tilu sasih ditutup,ayana objek wisata…