Wisata

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar tempat wisata dengan keindahan dan keunikannya di daerah Jawa barat dan sekitarnya

Kaéndahan Museum Séni Rupa dan Keramik Anu Jembar Pangaweruh

Museum Seni Rupa jeung keramik (indonesiakaya.com) Wasunda – Gedong ieu aya di Jalan Pos Kota No. 2, Jakarta Barat. Baheulana…

Mikawanoh Taman Budaya Tionghoa Anu Beunghar ku Niléy Kabudayaan

Taman Budaya tionghoa (Tionghoa.info) Wasunda – Masarakat pendatang asal Tiongkok geus méré sumbangsih anu gedé dina kabudayaan Indonésia. Hal ieu…

Nilik Sababaraha Kaunikan Museum Bayt Al-Qur’an

Museum Bayt Al-Qur’an ( id.wikipedia.org) Wasunda – Budaya ku nafas Islam geus jadi bagéan anu henteu kapisahkeun ti keragaman budaya…

Masigit Raya Baiturahhman, Puseur Pangembangan Aktivitas Kaislaman Masarakat Acéh

Masjid baiturrahman ( id.wikipedia.org) Wasunda – Lamun aya hiji tempat anu kudu salira anjangan nalika ka Acéh, tempatna nyaéta Masigit…

In Mémorian Soeharto di Museum Purna Bhakti Pertiwi

Museum Purna Bhakti Pertiwi (id.wikipedia.org) Wasunda – Di sisi hareup gerbang utama kawasan Taman Mini Indonésia Indah, ngadeg hiji wangunan…

Diajar Makna Toléransi ti Candi Séwu

Candi Séwu ( commands.wikipedia.org) Wasunda – Henteu jauh ti Candi Prambanan aya candi anu teu éléh éksotisna, candi anu diwangun…

Mikawanoh Museum Télékomunikasi anu Jembar ku Pangaweruh

Museum Télékomunikasi (tamanmini.com) Wasunda – Museum ieu aya di kawasan Taman Mini Indonésia Indah. Posisina teu jauh ti Museum Olahraga,…

Mitos di Balik Endahna Basisir Parangtritis Yogyakarta

BasisirArangtritis yogyakarta (Pegipegi.com) Wasunda – Nalika salira nganjang ka Yogyakarta, can lengkep lamun henteu nganjang ka Basisir Parangtritis. Basisir ieu…

Nilik Tapak Makam Titinggal Belanda di Museum Taman Prasasti

Museum Taman Prasasti (id.wikipedia.org l Wasunda – Tina lobana museum anu aya di Jakarta, Museum Taman Prasasti nyaéta salah sahiji…

Réalisasi PAD Pariwisata di Kulon Progo Saloba Rp3,3 Miliar

Objék wisata di Kulon Progo. (ANTARA/Sutarmi) Wasunda – Réalisasi pendapatan asli daérah ti séktor pariwisata di Kabupatén Kulon Progo, Daérah…