Wisata

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar tempat wisata dengan keindahan dan keunikannya di daerah Jawa barat dan sekitarnya

Sasakala Situ Paténgan, Situ Légéndaris di Ciwidéy

Foto : Redoordz.com Wasunda – Kacaritakeun aya pasangan kakasih Ki Santang jeung Déwi Rengganis anu silih mikacinta. Saatos lami papisah,…

Wisata Sejarah Museum Géologi Bandung

Foto : Museum Geologi (Indonesiakaya.com) Wasunda – Upami salira nuju jalan-jalan ka Bandung, salira tiasa nganjang ka Museum Geologi anu…

Wisata Sejarah Museum Pos Indonésia di Bandung

Foto : indonesiakaya.com Wasunda – Salah sahiji museum bersejarah nyaéta Pos Indonésia. Lokasina aya di Jalan Cilaki No. 73 Bandung…

Talaga Bodas, Sang Widadari Alam ti Garut

Talaga Bodas garut (jabar.antaranews.com) Wasunda – Talaga Bodas nyaéta salah sahiji déstinasi wisata anu nawarkeun kaéndahan alamna anu luar biasa.…

Wisata Pamandian Cai Panas Ciater, Référénsi Kanggé Rélaksasi Awak

Wasunda – Sabagé salah sahiji déstinasi wisata, pamandian cai panas Ciater cocok janten référénsi nalika liburan. Lokasina aya di léréng…

Déstinasi Wisata Pantai Batu Karas, Favorit Para Surfer

Pantai Batu Karas (Kadinpangandaran.or.id) Wasunda – Batu Karas, salah sahiji pantai anu teu jauh ti Pantai Pangandaran jeung objék wisata…

Nyobaan Sénsasi Wisata Metik Strobéri di Ciwidéy

Kebon Stoberi (Antaranews.com) Wasunda – Lamun nganjang ka daérah Ciwidéy, henteu lengkep upami teu nyobaan buah strobéri. Buah anu idéntik…

Déstinasi Wisata Situ Bagendit, Ti Mitos Jadi Ngaran Situ

Foto : id.wikipedia.org Wasunda – Sanés kawéntar ku kulinérna sapertos dodol jeung dorokdok waé, namung Garut ogé miboga sababaraha wisata…

Kaéndahan Désa Begawat Kuningan aya di Curug Ngelay

Pesona Kuningan (Facebook.com) Wasunda – Lokasina aya di Kecamatan Selajambé, Kabupatén Kuningan aya salah sahiji daérah anu unik ngaranna Désa…

Déstinasi Wisata Leuweung Pinus di Pasir Langlang Panyawangan Purwakarta

Ujung Aspal di Desa Pusakamulya Purwakarta (Foto: Dok. Jabarnews) Wasunda – Pasir Langlang Panyawangan nyaéta wisata leuweung pinus anu kacida…