Lifestyle

Chintya Gabriella Medalkeun Single Panganyarna “Hanya Dalam Mimpi”

Chintya Gabriella medalkeun single panganyarna “Hanya Dalam Mimpi” (ANTARA/HO) Wasunda – Chintya Gabriella medalkeun single panganyarna anu dijudulan “Hanya Dalam…

China Ngirim Loba Ponsél 5G Salila 2021

Ilustrasi 5G (ANTARA/HO/Pexels Wasunda – Pangiriman ponsél 5G di China baris ngalonjak leuwiih ti 50 persén sapanjang 2021, salah sahijina…

Google Meuli Gedong Perkantoran di London

Google apps. (REUTERS/DADO RUVIC Wasunda – Google anyaran ieu baris ngaluarkeun dana saloba 1 miliar dolar Amérika Serikat pikeun meuli…

Tilu Jenis Permasalahan anu osok Kajadian di Kantor

lIustrasi jenis permasalahan kantor (Freepik) Wasunda – Loba jenis permasalahan anu osok kajadian di kantor ka sasama karyawan. Hal ieu…

Armand Maulana Medalkeun Tembang anu “Sampai Akhir Zaman”

Armand Maulana rilis tembang panganyarna anu dijudulan “Sampai Akhir Zaman” (ANTARA/HO) Wasunda – Kolaborasi jeung Hindia sarta Rayhan Noor, Armand…

Mikawanoh Fico Fachréza, Artis inisial FF anu ditéwak Pulisi Pakait Dugaan Panyalahgunaan Narkoba

Fico Fachreza (hai.grid.id) Wasunda – Saanggeus Ardjito Pramono, ayeuna ngaran komika Fico Fachriza jadi sorotan kusabab ditéwak pulisi pakait dugaan…

Haé Sung Taé Ngagabung jeung Kang Ha Neul Ngabéntangan “Insider”

Heo Sung Tae (ANTARA/Instagram @heosungtae) Wasunda – Aktor Heo Sung Te anu populér kusabab peranna dina sérial Nétflix “Squid Game”…

Cara Cék Vaksinasi “Booster” di Pedulilindungi

Saurang warga muka aplikasi PeduliLindungi. (ANTARA FOTO/Zabur Karuru/rwa) Wasunda – Pamaréntah anggeus ngabuka program vaksinasi dosis katilu atawa booster, tikét…

Instagram Baris Nguji Coba Unggahan “Vértical Stories”

Ilustrasi pengguna memanfaatkan fitur Instagram Stories. (ANTARA/HO/Pexels) Wasunda – Budak parusahaan Méta, Instagram, diiberkeun keur nguji coba tampilan anyar pikeun…

Microsoft Ngeureunan Produksi Xbox One

Ilustrasi meuli permainan keur Xbox One (ANTARA/HO/Reuters) Wasunda – Microsoft baris ngabéwarakeun anggeus ngeureunan pembuatan sakabéh konsol Xbox One, sangkan…