Lifestyle

Prada Mamérkeun Koléksi Baju Jajaka Musim Gugur-Dingin 2022

Aktor Inggris Thomas Brodie-Sangster tampil dalam pertunjukan Milan Men’s Fashion Week. (MIGUEL MEDINA/AFP) Wasunda – Dina Minggu (16/1) waktu satempat,…

Mikawanoh Taman Budaya Tionghoa Anu Beunghar ku Niléy Kabudayaan

Taman Budaya tionghoa (Tionghoa.info) Wasunda – Masarakat pendatang asal Tiongkok geus méré sumbangsih anu gedé dina kabudayaan Indonésia. Hal ieu…

Japandi, Konsép Intérior Imah Mangsa Kiwari

Japandi (Indonésiakaya) Wasunda – Konsép Japandi nyaéta perpaduan atawa kombinasi nganata imah anu ngusung gaya atawa filosopi Jepang jeung Skandinavia…

Nilik Sababaraha Kaunikan Museum Bayt Al-Qur’an

Museum Bayt Al-Qur’an ( id.wikipedia.org) Wasunda – Budaya ku nafas Islam geus jadi bagéan anu henteu kapisahkeun ti keragaman budaya…

Wuling Ngajual Leuwih ti 500.000 Hongguang Mini EV di Tahun 2021

Wuling Hongguang Mini EV (ANTARA/HO-Gizmochina) Wasunda – SAIC-GM-Wuling baris ngabéwarakeun yén penjualan modél kendaraan listrik Hongguang Mini EV anggeus ngaleuwihan…

Pecel Semanggi, Kulinér Khas Jawa Timur Anu Miboga Khasiat

Pecel Semanggi (indonesiakaya.com) Wasunda – Semanggi mangrupakeun tutuwuhan liar anu loba dipanggihan di daérah pasawahan jeung di sisi walungan. Daun…

Apple Bakal Ngalengkepan Seri iPhone 14 Maké Layar 120 Hz

iPhone 13 series. (ANTARA FOTO/REUTERS/Carlos Garcia Rawlins/foc.) Wasunda – Apple bakal medalkeun seri iPhone 14 anu layarna miboga refresh rate…

Tilu Cara Nyegah Kakurangan Vitamin D

Ilustrasi vitamin D (ANTARA/Shutterstock/Iryna Imago) Wasunda – Vitamin D bakal ningketkeun résiko panyakit atawa kondisi kaséhatan tertentu sapertos gangguan autoimun,…

Mikawanoh Bulayak, Saté Khas Lombok

Saté Bulayak Khas Lombok (Indonésia.go.id) Wasunda – Saté Bulayak nyaeta salah sahiji kulinér andelan masarakat Lombok, Nusa Tenggara Barat (NTB).…

Masigit Raya Baiturahhman, Puseur Pangembangan Aktivitas Kaislaman Masarakat Acéh

Masjid baiturrahman ( id.wikipedia.org) Wasunda – Lamun aya hiji tempat anu kudu salira anjangan nalika ka Acéh, tempatna nyaéta Masigit…