Lifestyle

Gunung Papandayan Tempat Paniisan

Sumber ilustrasi : jelajahgarut.com Taman Wisata Alam Gunung Papandayan mangrupakeun salahsahiji objék wisata alam anu aya di Désa Sinarjaya sareng…

Cah Oyong Soun Jeung Sop Oyong Campur Tahu

Sop Oyong Campur Tahu. /cookpad Teu karaos nya Baraya, Iedul Adha bakal sumping sakedap deui. Di unggal bumi pasti bakal…

Batik Bandung Kontémporér Ala Hasan Batik

Ngadeg di taun 1978, Hasan Batik mangrupakeun séntra batik nu aya di kawasan Cigadung. Awalna Alm. Drs. Hasanudin M.Sn ngadirikeun…

Comro, Katuangan Lintas Zaman

sumber ilustrasi: youtube.com Sanajan lahir jeung gedé di tatar sunda, teu acan tangtos resep atanapi minimalna terang naon ari comro téh.…

Disbudpar Ngingetan Pengusaha Ngeunaan Jam Operasional Kafé Sareng Réstoran

Dinas Kebudayaan dan Pariwisata (Disbudpar) Kota Bandung bakal terus mantau ogé marios operasional tempat wisata kalebet kafé sareng réstoran. Hal…

Tos Kedahna SérLok Bantaran Jadi Tempat Wisata Anyar

Foto: Humas Kota Bandung Pembangunan sisi walungan SerLok Bantaran di sakuriling Bukit Jarian, Kelurahan Hegarmanah, Kecamatan Cidadap sakedap deui bade…

Viral!! Kadahareun Sunda “ Klepon “ Dianggap Teu Islami

Ilustrasi Klepon. foto/istockphoto Klepon atawa kelepon nyaéta kadaharan tradisional di Indonesia nu kaasup kana jajanan pasar. Ieu kadaharan dijieun tina tipung ketan bentukna kawas bal leutik jeung…

Amisna Awug lir Amisna Mojang Bandung

Awug, kadaharan khas Bandung miboga rasa amis asin tapi nagih. Potrét/Pinterest Tanah Sunda beunghar ku sagalana. Timimiti wisata, budaya, kaom…

Babancong Simbol Paradaban Garut

Sumber: kamerabudaya.com Henteu lengkap upami ameng ka Garut tapi teu difoto dipayuneun Babancong, bangunan anu ayeuna lebet kana cagar budaya…

Cagar Budaya “Leuweung Sancang” Nu Kudu Dipupusti

“Garut kota Intan”. Kota nu beunghar ku kaayaan alamna. Unggal nyebutkeun Kota Garut, pasti anu biasa dipikawanoh téh Cipanas atawa…