Kuliner

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar makanan dan tempat makanan khas di daerah Jawa barat dan sekitarnya

Tahu Gejrot, Jajanan ti Kota Cirebon anu Matak Deudeuieun

Tahu Gejrot (review.bukalapak.com) Wasunda – Rupa-rupa masakan jeung tuangeun Indonésia hadir di unggal daérah ku kakhasanna séwang-séwangan. Ti mimiti tuangeun…

Soto Kuning, Kulinér Khas Kota Bogor

Soto Kuning (Indonesiakaya.com) Wasunda – Salah sahiji kulinér anu wajib salira cobian nalika aya di Bogor nyaéta soto kuning. Soto…

Nilik Sejarah Kulinér Légéndaris Mie Kocok

Mie Baso (kulinerkaya.com) Wasunda – Mie Kocok, salah sahiji kulinér anu asalna ti Tiongkok sakitar 4000 taun kapengker. Numutkeun Suryatini…

Surabi, Kulinér Tradisional Khas Sunda

Surabi (reddoorz.com) Wasunda – Nyarioskeun kulinér tangtos moal aya séépna. Komo, kulinér khas Sunda anu miboga tempat nyalira dina manah…

Rujak Kangkung, Kulinér Khas Kuningan

Rujak Kangkung (review.bukalapak.com) Wasunda – Rujak biasana idéntik ku bungbuahan jeung bumbu gula kacang anu miboga sénsasi rasana anu lada.…

Kurupuk Sangsara, Opieun Khas Kota Udang

Kurupuk Malarat (Indonesiakaya.com) Wasunda – Sakumaha anu dipikanyaho yén kurupuk mangrupakeun opieun anu biasnana digoréng maké minyak kalapa dina katél.…

Rupa-rupa Asinan, Kulinér Tradisional Khas Bogor

Illustrasi : id.pinterest.com Wasunda – Asinan mangrupakeun kulinér tradisional anu eusina sayuran jeung bungbuahan anu dicampur jeung kuah lada. Sacara…

Dorokdok, Kurupuk Kulit Khas Garut

Dorokdok Garut (Antaranews.com) Wasunda – Garut nyaéta salah sahiji kota anu kawéntar ku kulinérna nyaéta dodol. Namung, kulinér khas Garut…

Tauco Cap Méong, Kulinér Legendaris di Cianjur

Produksi Tauco Cap Meong di Kabupaten Cianjur, Jawa Barat. (Mulyadi / Jabarnews) Wasunda – Tauco Cap Méong kagungan kulawarga Tasma…

Tilu Kulinér Khas Koréa anu Populér di Kalangan Masarakat Indonésia

Bisnis Kuliner Korea Selatan (Foto: pergikuliner) Wasunda – Anyaran ieu, tuangeun atawa jajanan Koréa kawilang populér di Indoeésia. Hal ieu…