Kuliner

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar makanan dan tempat makanan khas di daerah Jawa barat dan sekitarnya

Tilu Oléh-oléh Khas Cirebon nu Wajib Salira Cobian

Wasunda – Nalika salira nganjang ka Cirebon, anu wajib dibawa balik ka lembur biasana nyaéta oleh-oleh khas anu aya di…

Ngeprosna Putu Mayang Ala MaRiCi

Wasunda – Cianjur nyaéta hiji kabupatén di Jawa Barat anu kawéntar miboga produk béas unggulan Pandan Wangi. Béas éta geus…

Golono, Si Goréngan Khas Kuningan

Wasunda – Lamun Ciamis miboga galéndo anu dijieunna tina hampas minyak jeung Kabupatén Majalengka minoga hampas kécap anu diolah jadi…

Tilu Kulinér Peuting Deukeut Malioboro nu Wajib Dianjangan

Wasunda – Nalika salira liburan ka Yogyakarta, tangtu hal anu mimiti dilakukeun nyaéta muru kulinérna. Kaasup kulinér peutingna. Malioboro jadi…

Salira Pecinta Bubur Ayam? Ieu Tilu Rékoméndasi Bubur Ayam nu Raos di Bandung

Wasunda – Bubur jadi salah sahiji pilihan masarakat pikeun sarapan. Contona, nyaéta bubur ayam. Namung, kiwari nu dagang bubur ayam…

Can Lengkep Lamun Teu Ngasaan Sababaraha Kulinér Khas Sumedang

keluyuran.com Wasunda – Sanajan Sumedang kawéntar ku tahu Sumedangna, kulinér Sumedang lain sakur tahu hungkul. Namung, aya sababaraha kulinér khas…

Kopi Malabar, Kopi Khas Jawa Barat Primadona ti Zaman Belanda

Wasunda – Daérah Priangan atawa Jawa Barat mangrupakeun tempat mimiti Belanda melak kopi di nusantara. Kopi mimiti asup bumi Priangan…

Tilu Kuéh Tradisional Khas Jawa Barat

kuéh tradisional (keluyuran.com) Wasunda – Unggal daérah di Indonesia pasti miboga kuéh tradisional anu khas. Salah sahijina nyaéta Jawa Barat.…

Tilu Oléh-oléh Khas Ciamis nu Wajib Diraosan

Galendo (keluyuran. Wasunda – Ciamis miboga sababaraha kulinér anu geus kawéntar di sababaraha daérah. Aya sababraha oléh-oléh khas Ciamis anu…

Tilu Oléh-oléh Khas Sukabumi

Oleh Oleh Khas sukabumi (keluyuran.com) Wasunda – Nalila salira nganjang ka Sukabumi, salian wisata alamana, salira wajib ngaraosan dahareun khas…