Kuliner

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar makanan dan tempat makanan khas di daerah Jawa barat dan sekitarnya

Filosofi Rempyék, Kadaharan Khas ti Yogyakarta

Rempeyek (indonesiakaya.com) Wasunda – Nalika salira tuang sangu pecel, gado-gado, jeung soto, henteu lengkep lamun euweuh Rempeyék. Rempeyék nyaéta sajinis…

Biskuit Kenari, Opieun Primadona di Ternaté

Biskuit Kenari (Indonesiakaya.com) Wasunda – Ternaté nyaéta wilayah Maluku Utara anu miboga loba pisan keragaman. Lain waé sual budaya, namung…

Pecel Semanggi, Kulinér Khas Jawa Timur Anu Miboga Khasiat

Pecel Semanggi (indonesiakaya.com) Wasunda – Semanggi mangrupakeun tutuwuhan liar anu loba dipanggihan di daérah pasawahan jeung di sisi walungan. Daun…

Mikawanoh Bulayak, Saté Khas Lombok

Saté Bulayak Khas Lombok (Indonésia.go.id) Wasunda – Saté Bulayak nyaeta salah sahiji kulinér andelan masarakat Lombok, Nusa Tenggara Barat (NTB).…

Lumpia, Kulinér Primadona Kota Semarang

Lumpia Semarang (endeus.tv) Wasunda – Nalika salira nganjang ka Kota Semarang, can lengkep lamun henteu ngaraosan kulinér anu hiji ieu.…

Unikna Kulinér Saté Lilit Khas Bali

Sate Lilit bali (en.wikipedia.org) Wasunda – Tina lobana kulinér khas Bali, Saté Lilit mangrupakeun salah sahiji kulinér andelan anu wajib…

Coto, Kulinér Légéndaris Khas Makassar

Coto Makasar (primarasa.co.id) Wasunda – Aya salah sahiji kulinér anu ulah nepi diliwat ku salira nalika nganjang ka Makasar, ngarana…

Seuhahna Ségo Témpong Khas Banyuwangi

Ségo Tempong (id.wikipedia.org) Wasunda – Sabagé salah sahiji wilayah di Jawa Timur, Banyuwangi lain sakur dipikawanoh ku rupa-rupa kabudayaanna, namung…

Pecel Koyor, Kulinér Khas Jawa Tengah

Pecel Koyor (istockphoto.com) Wasunda – Nalika ngadéngé ngarana, bisa jadi yén sabagéan ti arurang can apal kana kulinér ieu. Ngarana…

Saté Bunthel, Olahan Daging Domba Khas Kota Solo

Sate Bunthel (Resepedia.id) Wasunda – Wentuk saté ieu béda jeung saté lianna. Lamun saté dina umumna mah miboga wentuk anu…