Lifestyle

Sasakala Situ Paténgan, Situ Légéndaris di Ciwidéy

Foto : Redoordz.com Wasunda – Kacaritakeun aya pasangan kakasih Ki Santang jeung Déwi Rengganis anu silih mikacinta. Saatos lami papisah,…

Mangpaat Diét Méditérania Héjo Kanggé Kaséhatan Awak

Ilustrasi – Diet. ANTARA/Miriam Alonso dari Pexels. Wasunda – Panalungtikan anu dimedalkeun ku Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism (2021)…

Lima Tips Kanggé Sepuh Ngabantos Murangkalih Siap Nyinghareupan PTM

ANTARA FOTO/Arif Firmansyah/hp. (ARIF FIRMANSYAH/ARIF FIRMANSYAH) Wasunda – Kiwari, murangkalih sakola parantos ngawitan lebet sakola deui. Pamaréntah pusat ogé parantos…

Pentingna Ngawasuh Panangan Kanggé Kaséhatan

Ilustrasi ngumbah panangan (Pixabay) Wasunda – Bertepatan jeung miéling Global Hand Washing Day ku Global Handwashing Partnership ti 2008, teras…

Gedung Merdéka, Landmark Kota Bandung

Foto : cagarbudaya.kemendikbud.go.id Wasunda – Salah sahiji landmark utama Kota Bandung nyaéta Gedung Merdéka anu lokasina aya di Jalan Asia…

Tahu Gejrot, Jajanan ti Kota Cirebon anu Matak Deudeuieun

Tahu Gejrot (review.bukalapak.com) Wasunda – Rupa-rupa masakan jeung tuangeun Indonésia hadir di unggal daérah ku kakhasanna séwang-séwangan. Ti mimiti tuangeun…

Google Assistant Ngareuah-reuah Milangkala anu Kalima ku Fitur Anyar

Ulang tahun ka-5 Google Assistant. (ANTARA/Google Indonesia) Wasunda – Lima taun kapengker, Google ngahadirkeun Google Assistant, jeung ayeuna asisten digital…

Soto Kuning, Kulinér Khas Kota Bogor

Soto Kuning (Indonesiakaya.com) Wasunda – Salah sahiji kulinér anu wajib salira cobian nalika aya di Bogor nyaéta soto kuning. Soto…

Wisata Sejarah Museum Géologi Bandung

Foto : Museum Geologi (Indonesiakaya.com) Wasunda – Upami salira nuju jalan-jalan ka Bandung, salira tiasa nganjang ka Museum Geologi anu…

Kondisi Keuangan Anjeun Henteu Séhat? OCBC NISP Nawarkeun Hal Ieu

Foto : iconomics.com Wasunda – Dina éra digital ayeuna masarakat leuwih digampilkeun pikeun ngalakukeun loba hal, kaasup dina ngalakukeun transaksi…