Lifestyle

Filosofi Rempyék, Kadaharan Khas ti Yogyakarta

Rempeyek (indonesiakaya.com) Wasunda – Nalika salira tuang sangu pecel, gado-gado, jeung soto, henteu lengkep lamun euweuh Rempeyék. Rempeyék nyaéta sajinis…

Kaéndahan Museum Séni Rupa dan Keramik Anu Jembar Pangaweruh

Museum Seni Rupa jeung keramik (indonesiakaya.com) Wasunda – Gedong ieu aya di Jalan Pos Kota No. 2, Jakarta Barat. Baheulana…

Go-Food Medalkeun Fitur Ongkos Parkir Otomatis di Aplikasi

GoFood pelopori fitur ongkos parkir otomatis di aplikasi (ANTARA/HO) Wasunda – Gojék ngaliwatan layanan GoFood jadi pelopor layanan pesan-antar dahareun…

Twitter Medalkeun Fitur Ngabantuan Pengguna Nandaan Cuitan disinformasi

Logo twitter (REUTERS/Dado Ruvic) Wasunda – Parusahaan téknologi asal AS, Twitter, karék ngarilis fitur anyarna pikeun ngabantu pangguna nandaan cuitan-…

CDC: Masker Kaén Henteu Eféktif Nangkal Omicron

Ilustrasi masker kaén (Pexels) Wasunda – Masker kaén geus henteu éféktif nangkal virus corona varian Omicron, dibanding masker bedah atawa…

Vivo Y21e Resmi Medal di India

Vivo Y21e (ANTARA/HO-Gizmochina) Wasunda – Ponsél pintar Vivo Y21e resmi dimedalkeun di India, hadir ku sajumlah spésifikasi unggulan, kaasup Chipset…

Balanja di Indomaret Ayeuna Bisa Ngagunakeun Gopay

Mayar balanjaan di Indomaret ngagunakeun GoPay. (ANTARA/GoPay) Wasunda – Layanan pembayaran jeung keuangan GoPay resmi jadi métode pembayaran keur balanja…

Google Baris Medalkeun Pembaruan Pixel 6 jeung 6 Pro

ANTARA via Reuters/Levine-Roberts/Sipa USA via Reut/Richard B. Levine) Wasunda – Google anggeus mulai medalkeun pembaruan panganyar keur dua perangkat pintarna,…

Biskuit Kenari, Opieun Primadona di Ternaté

Biskuit Kenari (Indonesiakaya.com) Wasunda – Ternaté nyaéta wilayah Maluku Utara anu miboga loba pisan keragaman. Lain waé sual budaya, namung…

Crown Téxtile, Tempat Néang Rupa-rupa Kaén

Raffi Ahmad dan sejumlah selebritas berfoto saat berbelanja di Crown Textile and Tailor di kawasan Mayestik, Jakarta Selatan. ANTARA/HO Wasunda…