Hot

Wakil Wali Kota Ménta Warga Bandung Optimalkeun Milah Runtah di TPS

Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana. (ANTARA/HO-Humas Pemkot Bandung) Wasunda, Warta – Wakil Wali Kota Bandung Yana Mulyana ménta masyarakat…

Présidén Ménta Kagiatan PTM Lumangsung Ketat

Tangkapan Layar – Presiden Joko Widodo. ANTARA/Indra Arief/am. Wasunda, Warta – Présidén Joko Widodo ménta pangawasan kagiatan sakola tatap muka…

Pikeun Ngajaga Lingkungan Présidén Jokowi Melak Tangkal Jeung Masyarakat NTB

ANTARA/Biro Pers Sekretariat Presiden Wasunda, Warta – Présidén Joko Widodo melak tangkal bareng jeung masyarakat di Kawasan Hutan gunung Pepe,…

Ridwan Kamil : “UÉA Bakal Ngawangun Universitas di Bogor”

(ANTARA/HO-Humas Pemprov Jabar) Wasunda, Warta – Ridwan Kamil ngedalkeun gawé bareng nu diwangun UÉA jeung Indonésia mangrupakeun salah sahiji bentuk…

Sah Jenderal Andika Perkasa Jadi Panglima TNI

ANTARA/Fauzi Lamboka Wasunda, Warta – DPR nyatujuan Jénderal Andika Perkasa salaku Panglima TNI. Hal ieu dilakukeun dina rapat paripurna DPR.…

Modus Mafia Taneuh Dibongkar Menteri ATR

indonesia.go.id Wasunda, Warta – Menteri Agraria jeung Tata Ruang/ Badan Pertahanan Nasional SOfyan Djalil ngedalkeun kahadiran mafia taneuh masih ngarajaléla.…

Karaoké di Jakarta Geus Dibuka Deui

Sumber Foto Pinterest/Time Wasunda, Warta – 62 karaoke di Jakarta dibuka deui salila PPKM lével 1. Kapasitas tempat karaoke diwates…

Jénderal Andika Perkasa Diusulkeun Jokowi Jadi Panglima TNI

banten.Antaranews.com Wasunda, Warta – Présidén Joko Widodo remi ngusulkeun Jeénderal Andika Perkasa salaku calon tunggal Panglima TNI nu anyar ngagantikeun…

Lansia di Sukabumi Ngungsi di Émpéran Toko Sabab Imahna Digusur Satpol PP

Megapolitan.antaranews.com Wasunda, Warta – Hiji imah warga di Sukabumi di bongkar paksa ku Satpol PP. Slamet (61) katingali ngahodhod katirisan…

Situs Badan Siber jeung Sandi Nagara Diretas

ANTARA/HO-CISSReC Wasunda, Warta – Situs BSSN (Badan Siber jeung Sandi Nagara) beunang deface nu alamatna di www.pusmanas.bssn.go.id. Pakar laamanan siber,…