Hot

Pémkab Bandung Ngakomparasi Régulasi Pertanian Jeung Kabupatén Bojonegoro

humas kabupaten bandung/humaskabbdg Wasunda, Warta – Pikeun ngasukséskeun program kartu tani Sistem Bertani Dengan Agro Solution (Sibedas), nu geus di…

Dorongan Pémkot Bandung Réaktivasi Rumah Sakit Pikeun Ngantisipasi Gelombang Katilu

(ANTARA/HO-Humas Pemkot Bandung) Wasunda, Warta – Pamaréntah Kota Bandung ngadorong réaktivasi rumah sakit keur ngalobakeun fasilitas kaséhatan pikeun ngantisipasi poténsi…

Luhut Dirojong Jadi Caprés Dina Pilprés 2024

(ANTARA/HO-Kemenko Kemaritiman dan Investasi/pri) Wasunda, Warta – Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman jeung Invéstasi, Luhut Binsar Pandjaitan dirojong keur jadi caprés…

WADA Meunteun Indonésia, Koréa Utara Jeung Thailand Teu Patuh Kana Pasualan Doping

Sumber Foto ti Antara News Wasunda, Warta – Indonésia, Koréa Utara jeung Thailand dinyatakeun teu patuh ku Badan Anti-Dopinng Dunia…

Seniman Indonésia Jadi Bagéan Tina MV My Universe

Sumber Foto ti Instagram @Coldplay Wasunda, Warta – Vidéo musik Coldplay x BTS, My Universe resmi dirilis di YouTube dina…

Masyarakat Sakitar PT Pupuk Kujang Diajak Wirausaha

Program usaha mandiri kaum ibu di Karawang (ANTARA/HO-Pupuk Kujang) Wasunda, Warta – PT Pupuk Kujang ngajak masyarakat di sakitar perusahaan…

Kamus Bahasa Baduy Jadi Jambatan Komunikasi Jeung Masyarakat Baduy

Kepala Kantor bahasa Provinsi Banten Halimi Hadibrata bareng kepala Dinas Pariwisata Provinsi Banten Agus Setiawan Jeung Kepala Bidang Kebidayaan Bara…

Jawa Barat Meunang Tambahan Anggaran Bansos Miskin Ékstrim Ti Pamaréntah

ANTARA/BPMI Setwapres. Wasunda, Warta – Pamaréntah nambahan anggaran keur program bansos dina upaya nganggeuskeun kamiskinan ékstrim di lima kabupatén di…

Ngaran Partai Golkar Miboga Poténsi Kacoréng Ku Kasus Aziz Syamsuddin

ANTARA/Genta Tenri Mawangi Wasunda, Warta – Citra Golkar jeung DPR RI kacoréng deui sabada Aziz Syamsuddin ditetepkeun jadi tersangka ku…

KPK Manglebarkeun Kalakuan Wakil Ketua DPR RI Nu Beunang Kasus Korupsi

ANTARA FOTO/Rivan A Lingga Wasunda, Warta –  Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) manglebarkeun kalakuan Wakil Ketua DPR RI Aziz Syamsuddin (AZ)…