Hot

Tina 725 Pasién Omicron di Indonésia 75 Persén Mangrupakeun PPLN

Amanda Perobelli/reuters/ Wasunda, Warta – Kepala Dinas Keséhatan Provinsi DKI Jakarta Widyastuti ngedalkeun yén nepi ka poé Sabtu (15/01) isuk-isuk…

Genep Mafia Taneuh nu Ngajual Asét Nagara di Bogor di Téwak Pulisi

kasus kriminal soal pemalsuan surat tanah di Mapolres, Cibinong, Kabupaten Bogor, Jawa Barat, Kamis (13/1/2022). ANTARA/HO-Polres Bogor Wasunda, Warta –…

Megawati Nyindir Puan Sabab DPR Sok Nyeiun UU Nu Teu Sasuai UUD 1945

sumber foto ti bpip.go.id Wasunda, Warta – Ketua Umum Partai Démokrasi Indonésia Perjuangan (PDI-P) Megawati Soekarnoputri nyindir Ketua DPR RI…

Présidén Jokowi : “Vaksinasi Booster Resmi Dimulai 12 Januari 2022”

setkab.go.id Wasunda, Warta – Présidén Joko Widodo ngumumkeun vaksinasi booster bakal dikawitan poé Kemis (12/10/ nu diprioritaskeun narima vaksin booster…

Sri Mulyani : “Harga Taneuh di Kalimantan Timur Bakal Naék”

antaranews.com/antara foto Wasuda, Warta – Menteri Keuangan Sri Mulyani Indrawati ngedalkeun taneuh di Kalimantan timur sakeudeung deui kamungkinan bakal naék…

Korupsi Bank Jateng Kaungkap Yén Ngarugikeun Nagara Rp597 Miliar

radioedukasi.kemdikbud.go.id Wasunda, Warta – Karugian nu diakibatkeun Bank Jateng cabang Jakarta ditaksir nepi ka Rp482 miliar. Tuluy di cabang Blora…

TNI AU Neuleuman Dugaan Aubna Oknum TNI Dina Kasus TKI Ilégal

Kadispenau Marsekal Pertama TNI Indan Gilang Buldansyah. (ANTARA/HO-Dispenau) Wasunda, Warta – TNI Angkatan Udara bakal neuleuman dugaan aubna oknum prajurit…

Luhut : “Hiji Kasus Omicron Lolos Tina Karantina di Wisma Atlit”

maritim.go.id Wasunda, Warta – Ménko Kemaritiman jeung Invéstasi Luhut Binsar Pandjaitan ngungkap aya saurang pasién Corona Varian Omicron nu lolos…

Baheula Susulumputan Ayeuna Ngarayakeun Natal di Arab Saudi Beuki Terang-Terangan

antaranews.com Wasunda, Warta – Warga asing di Arab Saudi ngaku reuwas nalika ningali perayaan poé Natal di kerajaan ieu beuki…

Téga Nyabulan ku Modus Diolo Ku Maén Game di HP

mediacenter.riau.go.id Wasunda, Warta – Wakil Kepala Satuan Réserse Kriminal Umum Polrés Métro Jakarta Barat, AKP NIKO Purba, nalika dikonfirmasi di…