Highlight

Ghozali Everyday Dumadak Jadi Beunghar Sabada Ngajual Photo Sélfie Manéhna di NFT

Foto: (Twitter/@Ghozali_Ghozalu) Wasunda – Dina sababaraha waktu katukang ieu, aran Ghozali Everyday ngadadak viral lantaran suksés ngajual poto-poto sélfie manéhna…

Sandiaga Uno : “Kuring Teu Narima Ayana Ancaman Pembatalan MotoGP”

setkab.go.id Wasunda, Warta – Sandiaga Uno ngaréspon ancaman pakait pembatalan penyelenggaraan MotoGP, lantaran kebijakan pakait karantina pikeun palaku perjalanan luar…

Salianti Ahok Aya 3 Ngaran Deui nu Jadi Kandidat Pamingpin Ibu Kota Negara Anyar

antaranews.com/antara foto Wasunda, Warta – Présidén Jokowi sempet nyebut kandidat nu bakal jadi kepala Badan Otorita Ibu Kota Negara (IKN)…