Romance

Menyajikan kumpulan cerita bernuansa romantis yang diharapkan dapat membuat pembaca tersentuh

Hawu Tempat Semédi

Foto : Mantik-Photoworks Jang Rustam guling gasah teu genah rarasaan di imahna. Ningali salakina kitu, atuh si Néng Onéng ogé…

Puncak Jadi Saksi Nu Dipikatresna

Foto: Nusagates.com Ayeuna poè anu ditungugu-tunggu ku kuring, sabab ieu poè na kampus ngayakeun karya wisata ka Puncak, Bogor. Ieu…

Sémiotika Dramatika

Carita diadaptasi ti Puisi Sémiotika Dramatika nu aya di Kumpulan Puisi Menulis Dalam Gelap Karya Iman Setiawan (Imanbonyok) nu jadi…

Lamun Kuring Boga Mobil

Foto: Blog/ Caramaster Hiji poé kuring futsal di jalan lentéra. Lumayan lah rada jauh ti kampus. Ai indit mah milu…

Nuhun Tos Nganyenyeri Haté!

Sumber: astitifootprints.blogspot.com Haté kuring bungah gogonjakan, lain pédah meunang hapé tina “give away” artis tapi bieu pisan kuring geus nebus…

Bongan Saha Teu Satia!

Foto: m.tribunnews.com Asih nu mana nu kudu ku kuring di percantèn. Saban poè saban peuting kuring ngadua, Mènta pijodoeun anu…

Cinta Anu Asli

Sumber: Donisetyawan.com Hujan ngaririncik, angin leutik ngahébos ngarampa kulit punuk anu teu katutupan ku sarung. Haseup roko jeung kopi anyar…

PEUTING SAENGEUS JEUNG PERSIB!

Sumber: www.tribunnews.com Malem ahad ayeuna Persib maén di Stadion GBLA, geus jadi sakumaha biasana lamun geus waktuna Persib Bandung maén…

Sajak Jeung Kebon Awi

Dina hiji mangsa aya hiji pamuda di Dusun Kalabataka, manéhna kasohor pamuda nu kasép, bageur jeung resep nulis karya sastra,…